ja z tej serii uzywam kremu do twarzy i tez bardzo chwale... hm.. moze by i zelu sprobowac...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
luna
Wysłany: Sob Sty 12, 2013 11:21 pm
a szampon z serii ziaja med - kuracja przeciwświądowa ktoś ćwiczył? z ziaji mam mazidełko do mycia dla alergików i atopików (kremowa baza myjąca) i rzecz to dla mnię bardzo przyjemna bo nie swędzi i nie piecze, a i cena fajna (ok 10 zł) szampon zamierzam kupić bo ostatnio ciągle na głowie wyłazi ł
qrcze,jak tak was czytam,to wydaje mi sie ,ze kazde z was wygralo w totka nie dziwie sie,ze apteki tak dobrze prosperuja. wlazlem na chwile,bo zapomnialem juz,czy do papki dodaje sie cytryne czy nie,bo znow mi wywalilo na glowie. no i poczytalem przy okazji troche-normalnie istna galeria srodkow i specyfikow na wszystko,tylko kieszen cienka (przynajmniej u mnie) a tak przy okazji to malo luszczycy w nowym roku zycze ,aaa,i wycalowac chcialem moja wiedzme(juz ona bedzie wiedziala ,ze o nia chodzi )
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
nie ma nic lepszego na wszystkie dziwne dolegliwości skóry głowy, nie tylko łuszczycę niż ten szampon, jest mega wydajny i pamietajmy wsmarowywujemy w skórę głowy nie we włosy, wiec naprawde sie opłaca.
http://allegro.pl/szampon...3442964125.html
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sie 02, 2013 8:11 am
o prosze pani Kopacz twierdzi ze łuszczyca to defekt kosmetyczny skóry a kolezanka że "dziwne dolegliwości skóry głowy"
Reklama to jednak inny dział....trudno go znalezc?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum