_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 5:54 pm
tez wypełniłam
Wydaje mi sie ze gdyby ankieta była na forum a nie na wiadomosciach prywatnych,wiecej osób by wypełniło
Szkoda ze nie uwzgledniono o jaka łuszczyce chodzi....skórna czy stawowa?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
wypelnilem,tez uwazam ,ze troche za malo rozwinieta ta ankieta. Aaaaa...szpilka..do domu wieprza brac nie warto,ale do sypialni jak najbardziej?
No ja już sobie wzięłam i służy mi i tu i tu
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
trzeba uważać na takie ankiety i nie podawać żadnych danych, kiedyś wypełniałam coś podobnego a potem mi na maila przychodziły spamy jakiegoś ziołowego "cudownego" preparatu, dopiero po czasie skojarzyłam że jedynie w ankiecie podawałam maila.
faktycznie...zrobiony na zamówienie...konkretnej firmy
Ja przeczytałam ten cały tekst i nie znalazłam tam żadnych odniesień do produktu czy firmy a badania znałam wcześniej zanim zostały opublikowane na blogu... Czy ty w ogóle Szater to czytałaś czy tak od razu krytykujesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum