Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Szpitale i kliniki w Warszawie
Autor Wiadomość
Przemekk

Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 5:08 pm   

tak przeleżałem 8 dni na koszykowej oczywiście chętnie pomogę jak coś potrzeba

Mnie leczył dr Mackiewicz ale jest od groma tam tych profesorków, co lekarz prowadzący to były rózne metody

tasia 

Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 5:57 pm   

Dzięki! ja chce tam po prostu pójśc i się zapisac na wizytę u dermatologa, ale jakiegoś sensownego, bo chodzi mi o diagnozę, żeby w końcu była jasna i klarowna :!: dlatego myślałam że jak powiem pani w rejestracji nazwisko dobrego lekarza to mnie nie zapisze na chybił trafił to tego najgorszego i najmniej popularnego :wink:

szater 

Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 8:22 pm   

Kurcze faktycznie Nutka sorrki ale jakos tak bardziej mi do Suwałk pasujesz tak samo jak Agusek ....do Augustowa... :wink:

michal27 
michas27

Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 7:29 pm   

Witam wszystkich. Łuszczyca mnie już przerasta. dostałem cynka od kolezanki ze dobrze leczą w legnicy. mam Termin na 20 października. jest to Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy,

szater 

Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 8:28 am   

...skoro jestes ze Swidnicy to...o ile sie nie myle dolnoslaskie?....duzo lepsze leczenie znajdziesz we Wrocławiu...a i blizej jest...jest tam przeciez duza klinika dermatologii z nowoczesnymi oddziałami i najnowszym leczeniem....maja tez programy biologicznego leczenia...

Magdallen 

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 10:38 am   

Warto skorzystac z pomocy gabinetów trychologicznych. Moim zdaniem to bardzo skuteczny sposób na poradzenie sobie z problemami skóry głowy. Osobiście chodzę do http://www.creeniss.pl/ .Ich kuracja naprawdę skutkuje.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 11:41 pm   

reklama to w innym dziale wrr

lidkaa 

Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 10:53 am   

Ja za kilka tygodni przeprowadzam się z Gdańska do Warszawy i szukam dobrego dermatologa. Czytam tutaj i na innych forach , że koszykowa odpada. Na znanylekarz.pl (https://www.znanylekarz.p...cy-azs-i-egzemy ) znalazłam, że klinika febumed (http://febumed.pl/oferta/dermatologia/luszczyca/) ma całkiem w porządku opinie. Czy ktoś z Was był i mógłby opisać wrażenia? Czy to nie będzie kasa wyrzucona w błoto? W Gdańsku zanim znalazłam swojego dermatologa minęło kilka dobrych miesięcy, a teraz wolałabym tego uniknąć...

Odpowiedz do tematu