A wiesz ,że ja też ? Jakies 4 dni temu chyba bylem 2x pod rząd w mielnie się opalać, przez te 3 dni było ciężko bo zmiany się nasiliły, a teraz bledną i strasznie swędzą, nawet na dłoniach
Aflofarm Farmacja, to chyba firma wcześniej miałem inną, ale tamta miała dziwny, nieprzyjemny zapach, ta jest w sam raz. Tylko z tą wazeliną jest problem co do ceny, tak bardzo się od siebie różnią, że to masakra, trzeba chodzić i szukać najtaniej. Zawsze kupowałem 70 zł/kg a ostatnio poszedłem do innej, niby droższej apteki i tam po 32,99 taka sama wazelina
Moja głowa też wygląda strasznie .. po szpitalu ł na nogach i ręka wygląda o wiele lepiej a głowa jest strasznie wysypana w szpitalu stosowałem cerkożel pomagało ale kilka dni od pobytu i wszystko wróciło. Ktoś używał cerkożelu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum