Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Szpital Biegańskiego w Łodzi!!
Autor Wiadomość
joanna1990zdw 

Wysłany: Czw Sie 29, 2013 4:49 pm   Szpital Biegańskiego w Łodzi!!

Ja za każdym razem kiedy mnie wysypie i nie daje sobie rady w domu wybieram sie do szpitala na Biegańskiego w Łodzi. Choruje na ł krostkową uogólnioną lecznie jest takie : mekortolon z gentamecyną na ciało 2x dziennie na twarz maść ichtiolowa na głowe oliwa salicylowa ale jesli jestem w opłkanym stanie i nic nie daje rady niestety 2 razy dostałam juz neotigason :cry: :cry: ale juz wiecej sie nie zgodze na to. Ogólnie jak wspominam jak kiedys leżałam własnie tam w spzitalu tyle ze na oddziale dla dzieci, leżałam nawet po 2 miesiace a teraz 2 tyg i wyganiaja do domu, nie jestem z jednej strony tym zachwycona no ale.... No nic może ktoś z państwa również leczy sie w tym szpitalu może nawet leżeliśmy " w tym samym turnusie' :) Pozdrawiam :razz: (ja leżałam w tamtym roku od 21-lutego-do 06.marca pozniej od 20.lipca do 03.sierpnia oraz od 13.sierpnia do 22 sierpnia :) moze akurat ktoś leżał ze mna ;D w tym samym czasie)

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Wrz 02, 2013 6:59 am   

Asia Biegański to mój drugi dom :mrgreen: teraz jak na razie nie muszę tam leżakować bo jestem na biologu ale nie znam lepszego miejsca i lekarzy ,ja teraz we wrześniu będę w Łodzi jak coś to możemy się spotkać i pogadać ,pisz na pw pozdrowionka :mrgreen:

joanna1990zdw 

Wysłany: Pon Wrz 02, 2013 11:14 am   

A z kąd pani pochodzi? Na moją odmianę niestety nie ma leków biologicznych. A nawet gdyby były to i tak bym sie nie kwalifikowała ponieważ nie mam jeszcze dzieci i było by to niebezpieczne.Jesli bede akurat w łodzi to czemu nie można sie spotkac :) pozdrawiam

Odpowiedz do tematu