faktycznie ten blog ma niewiele wspólnego z KONKRETNA FIRMĄ
\
To że blog jest pod patronatem, jeszcze nic nie znaczy. Ja czytuję go regularnie bo czasami można znaleźć tam wiele ciekawych informacji i nie natrafiłam jeszcze żeby we wpisach reklamowano ww. firmę i w żaden sposób nie zauważyłam żeby to odbiło się na rzetelności wpisów - jeśli tak jest to podeślij przykład może ja ślepa jestem. Jeśli nawet pojawiają się jakieś informacje o tej firmie to są one oznaczone specjalnym tagiem i wrzucane do odpowiedniego działu.
Witam po dłuższej przerwie. Też okazjonalnie czytuję ten blog więc wypowiem się w temacie. To że ma jakiś tam patronat to nawet dobrze, bo dzięki temu nie ma wszędzie reklam wyskakujących jak to niestety jest na większości tego typu stron. Nie ściemniają tylko piszą wprost, że ten dr majkels im pomaga i to jest ok. To nawet dobrze świadczy o tej całej firmie że finansują ich, bo to znaczy że nie zależy im tylko na zbijaniu kasy ale też na informowaniu ludzi.
Witam po dłuższej przerwie. Też okazjonalnie czytuję ten blog więc wypowiem się w temacie. To że ma jakiś tam patronat to nawet dobrze, bo dzięki temu nie ma wszędzie reklam wyskakujących jak to niestety jest na większości tego typu stron. Nie ściemniają tylko piszą wprost, że ten dr majkels im pomaga i to jest ok. To nawet dobrze świadczy o tej całej firmie że finansują ich, bo to znaczy że nie zależy im tylko na zbijaniu kasy ale też na informowaniu ludzi.
Ja czytuję go regularnie bo czasami można znaleźć tam wiele ciekawych informacji i nie natrafiłam jeszcze żeby we wpisach reklamowano ww. firmę i w żaden sposób nie zauważyłam żeby to odbiło się na rzetelności wpisów - jeśli tak jest to podeślij przykład może ja ślepa jestem.
nie pisz takich rzeczy bo szater coś takiego znajdzie i będzie ci głupio
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Wrz 12, 2013 4:49 pm
witam ...spróbuj umiescic niezbyt pochlebny komentarz...kolega wielokrotnie próbował co do informacji na owym blogu,łatwo zauwazyc ze powstał on duzo pózniej niż chociazby nasze forum czy inne na których pisze,te informacje sa jakby to delikatnie powiedziec....podebrane od nas....no ale czytac może kazdy a i pisac takze
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Ja tam się nie chcę z tobą spierać Szat, ale wydaje mi się że jesteś trochę do tego bloga uprzedzona. Dużo informacji się powtarza z innych źródeł to prawda, ale jest też wiele takich rzeczy które tam przeczytałam pierwszy raz. Ja tam jestem tego zdania że im więcej się pisze na temat ł. tym lepiej byle żeby pisano prawdę i na temat a wydaje mi się że tam nie ma ztym problemu.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 8:42 am
Wiesz moze napisze tak:łuszczyca to "mój konik",informacje o niej zbieram 48lat,testuje,eksperymentuje,kombinuje z lekami,ziołami,kremami,masciami i mnie wiecej od 6-7lat dziele sie swoim doswiadczeniem(zdobytym od swoich lekarzy, z literatury,z własnego życia) na forach łuszczycowych.Gdy moje pomysły,podpowiedzi krąża po owych forach,już niejednokrotnie powielane i bez podanego autora to przyjmuje to ze spokojem,ciesze sie że ludzie korzystaja i potrafia podac dalej.Wielu ludzi ,którzy dzisiaj udzielaja sie na forach wprowadzałam w swiat łuszczycy,dzis już zdobyli nowa wiedze i dzielą sie z ludzmi.Basia44 zostawiła na forach kawał swoich przemyslen i eksperymentów,wiele ludzi korzysta,podaje dalej nie wspominajac o tym ze to przepis Basi44.....bo to co robimy ,robimy dla naszej wspólnoty,dlatego powstające blogi podajace prawdy oczywiste jako prawdy objawione,tak troszke niekoniecznie do mnie trafiaja.Oczywiscie mogą powstawac,nikt nikomu nie broni,w moim odczuciu sa jednak tendencyjne i niestety korzystaja z naszych doswiadczen ,bez podania zródła stad moje takie a nie inne podejscie do takowych blogów,co do for łuszczycowych jest ich kilka i jakos zyjemy w pełnej asymilacji
Na forum mozesz podyskutowac,powiedziec swoje zdanie,swój pomysł,swoje doswiadczenie z danym produktem na blogu...no cóż mozesz jedynie zostawic komentarz...oczywiscie pod warunkiem ,ze jest pozytywny
Pozdrawiam,zycze zdrówka i mołego dnia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
...kiedys raz wypełniłem i więcej nie mam zamiaru ! Chyba,że musze jak w przypadku leczenia biologicznego....tam sie cały czas coś wypełnia
Jakość życia chorego jest tak paskudna ,że aż brak słów i tylko forum publiczne mnie powstrzymuje od bardziej dosadnego stwierdzenia ...
Dla mnie te ankiety i pytania w nich zawarte są tak bzdurne,że az głowa boli ! Wystarczy sobie wyobrazić jaki komfort życia ma biedny,głodny i chory wszystko u tych grup społecznych sprowadza sie do tego samego mianownika ,i tutaj nie potrzeba być dyplomowanym magistrem po Harwardzie.... by to stwierdzić ....
Oczywiście jest to moja opinia....i ,jeśli komuś się chce robić te ankiety ,a innym na nie odpowiadać - to ja do tego nic nie mam.Jednak czasami odpowiedzi same nazucają nam kierunek w jakim mamy odpowiadać ,często brak alternatywy - tak lub nie - nie zawsze załatwi sprawe
Odpowiedzi są takie jakie założył sobie twórca owej ankiety .Ankiety nie są dopisane pod odpowiednia postać choroby a traktują temat ogólnikowo ,bo jak porównać chorego który ma ciężką postać choroby i każdy dzień wita z przekleństwem ,a innego który ma kilka ledwo kropeczek !? Jak można ich odpowiedzi na te same pytania równać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum