Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Opalanie- ostatnia próba.
Autor Wiadomość
robo 

Wysłany: Pią Wrz 06, 2013 1:01 am   

..UWAGA ...

lato się kończy :???: :sad: :neutral: :cry: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Czw Wrz 12, 2013 4:56 pm   

wróciłam z Tunezji :mrgreen: moja małpe wypaliłam na słonku i w solonej wodzie dokonałam reszty zniszczenia,narazie sliczna żem i brazowiutka...ale jak na długo starczy?kto wie narazie ciesze sie chwilą :brawo:

romcyś 
Romano

Wysłany: Czw Wrz 12, 2013 9:22 pm   

Witam
No to Krysiu gratulacje, i żeby ten stan trwał . . . lat i jeden dzień dłużej.
:*
romcyś

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Wrz 12, 2013 11:53 pm   

szater czekoladkowa jestes ;) tez zycze aby ten stan bezbiedronkowy sie utrzymal :)

szater 

Wysłany: Pią Wrz 13, 2013 8:33 am   

tak i to taka raczej mocna czekolada :wink: jak czarniawa wogóle jestem wiec i pomimo ukrywania sie pod parasalem to i tak sie wyczekoladowałam :lol:

PS
ciesze sie tak cichutko bo....bo niestety ale leki bardzo szybko "poprawiają" moją skórke na biedronkowo :???:

robo 

Wysłany: Sob Wrz 14, 2013 1:18 am   

szater napisał/a:
wróciłam z Tunezji :mrgreen: moja małpe wypaliłam na słonku i w solonej wodzie dokonałam reszty zniszczenia,narazie sliczna żem i brazowiutka...ale jak na długo starczy?kto wie narazie ciesze sie chwilą :brawo:

- no prosze ,nic dodać nic ująć ! Arabska wiosna lub zima [czy jak to tam było] ,a nasza koleżanka się pławi w luksusach, nic tylko pozazdrościć :P :brawo: :brawo: :brawo:

szater 

Wysłany: Sob Wrz 14, 2013 8:33 am   

jak sie cały rok oszczędza to mozna sobie pozwolic :razz: podpowiem moze jak:ponieważ nie pale to odkładam sobie dziennie 10zł,czasem odpuszczam w soboty i niedziele i....uzbiera sie ...zapewniam :mrgreen:

robo 

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 2:14 pm   

szater napisał/a:
jak sie cały rok oszczędza to mozna sobie pozwolic :razz: podpowiem moze jak:ponieważ nie pale to odkładam sobie dziennie 10zł,czasem odpuszczam w soboty i niedziele i....uzbiera sie ...zapewniam :mrgreen:

- jak kilkanaście lat temu rozwodziłem się z paleniem też tak myślałem ,i jakoś tak po kieszeni czuje się jak bym dalej palił .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 4:32 pm   

ja nie pale już czwarty rok ale odkładam od niedawna,systematycznie 10zl dziennie,pomijam soboty i niedziele i....widze kase :razz: :mrgreen:

robo 

Wysłany: Czw Wrz 19, 2013 7:17 pm   

szater napisał/a:
ja nie pale już czwarty rok ale odkładam od niedawna,systematycznie 10zl dziennie,pomijam soboty i niedziele i....widze kase :razz: :mrgreen:

- ja nie pale od kilkunastu, i....systematycznie wydaje :wow: :mrgreen:

gratulacje za niepalenie :brawo:

szater 

Wysłany: Pią Wrz 20, 2013 8:13 am   

dzieki,rzucałam tu na forum,ciezko było ale dałam rade bez wspomagaczy,bez plastrów,sztucznych papierosów,tabletek i gum...poszłam na żywioł ale....bede wszystkich ostrzegac to jednak duże obciażenie dla organizmu,mi sie wszystko posypało.Zbyt wiele lat paliłam,zbyt duzo?nie mam pojecia ale szał był na maxa...teraz jak sobie spie to zawsze w snach trzymam w łapce fajeczke :wink:

robo 

Wysłany: Sob Wrz 21, 2013 11:21 am   

szater napisał/a:
dzieki,rzucałam tu na forum,ciezko było ale dałam rade bez wspomagaczy,bez plastrów,sztucznych papierosów,tabletek i gum...poszłam na żywioł ale....bede wszystkich ostrzegac to jednak duże obciażenie dla organizmu,mi sie wszystko posypało.Zbyt wiele lat paliłam,zbyt duzo?nie mam pojecia ale szał był na maxa...teraz jak sobie spie to zawsze w snach trzymam w łapce fajeczke :wink:

- też poszedłem na żywioł i 1 stycznia roku pamietnego skończyłem tą nierówną walke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Faktycznie - potwierdzam Twoją wypowiedz - co prawda mi się nic nie posypało [z wyjątkiem łuski :wink: ] ale nosiło mnie strasznie jak bym cierpiał katusze za ludzkość :P ,i najgorszy był pierwszy miesiąc ,a płuca czułem na zewnątrz :]
Też śniło mi się ,że pale i rano wstawałem i ,się zastanawiałem będąc jeszcze w sennym amoku, czy ja pale czy tez nie... :???:

pzdr.

nusia 
Sesi

Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 9:42 pm   

Super Szater, cieszę się razem z Tobą :tuli:

Odpowiedz do tematu