Wysłany: Pon Paź 29, 2012 9:24 pm 29 października DZIEŃ CHORYCH NA Ł
29 października DZIEŃ CHORYCH NA ŁUSZCZYCĘ
Wszystkim najdroższym i tak bliskim mi łuszczykomżyczę dużo zdrowia, zapału, cierpliwości w zmaganiu się z panią Ł:)
Nie jest ona taka straszna gdyż do wszystkiego da się przyzwyczaić czyż nieprawda?
Niech nie tylko ten dzień uświadamia nam, że jesteśmy w pełni równi z innymi. Choroba skóry nie czyni nas bowiem gorszymi ludźmi. W wielu przypadkach także i moim ta przygoda ze zdrowiem sprawiła, że stałam się bardziej wrażliwa na cierpienie innych. Doceniłam to co mam i zdałam sobie sprawę, że choroba to nie od razu klęska. Jesteśmy chorzy bo tak miało być To pewnie ma nas czegoś nauczyć, brać z życia więcej i nie zamartwiać się byle problemami.Bądźmy szczęśliwi, radośni CODZIENNIE co odbije się pozytywnie na naszym zdrowiu i samopoczuciu
Ściskam Was wszystkich Jesteście naprawdę cudownymi ludźmi Pomocni i życzliwi
Ja też byłam rozczarowana.... Tak czekałam na wiadomości. Miałam nadzieję, że będzie czyjaś historia w tv i naświetli sprawę całej Polsce. A tu nic... Szkoda i tyle.
Ważne byśmy pamiętali o sobie wzajemnie:)
Dlatego postanowiłam założyć taki pościk dla Was bo przecież wczoraj nic nie było słychać
Może chociaż w małym stopniu sprawiłam komuś radość z czego bym się bardzo cieszyła:) Kochani trzymajmy się i pomagajmy sobie w walce z chorobą:)
Wysłany: Czw Sty 24, 2013 6:55 pm
czesc Wam Wszystkich. Nusia zaskoczyłaś mnie. Nie wiedziałam ,że jest święto chorych na łuszczycę. Od dawna? fajnie,ze taki profil powstał. Myślałąm,ze tylko ja mam takie fajnę życie z Łuszczycą. Pozdrawiam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Wrz 29, 2013 9:21 am
W tym roku z okazji Światowego Dnia Chorych na Łuszczycę nasz serwis organizuje coś w rodzaju pielgrzymki chorych do Częstochowy na Jasną Górę połączonej ze mszą świętą w intencji chorych oraz spotkaniem z lekarzami oraz przedstawicielami firm dermokosmetycznych.
Co prawda Święto to przypada 29 pażdziernika, jest to jednak poniedziałek, a w weekend jest Święto zmarłych więc my tę pielgrzymkę organizujemy 9 listopada 2013 roku. Jest to też troszeczkę przesunięcie terminu na prośbe lekarzy, którzy współpracują z naszym serwisem i chcą wziąć udział w naszym spotkaniu, być tam razem z nami.
Zapraszam wszystkich chętnych na to spotkanie/pielgrzymkę. W tej chwili ustalam szczegóły, godziny. Jak wszystko poukładam oczywiście będzie podane na stronach naszego serwisu. Zawsze również można bezposrednio do mnie się zgłaszać z wszelkimi pytaniami : beata@biedronkowo.info, tel. 515 742 899 i gg :10053236.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 10:12 am
Darku na te pielgrzymke to raczej jada ludzie z wszystkich stron isc to sie idzie tylko z miejsca noclegu na Jasną Góre....ale warto naprawde warto raz spróbowac sie spotkac z innymi chorymi.Mysle że bedzie organizowane spotkanie blizej ciebie wtedy i małą mozesz zabrac i żone
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum