Witajcie,
Wczoraj zakupilam w aptece mydlo naturalne z czasteczkami srebra. Po pierwszym zastosowaniu jestem mile zaskoczona, skora jest miekka i nawilzona. Ciekawe czy beda jakies efekty po dluzszym stosowaniu. Dam znac pozniej . Btw w piatek mam wizyte w klinice w Katowicach. Mam nadzieje ze troszke mnie podlecza.trzymajcie kciuki.pozdrawiam was cieplo
Witajce,
Wlasnie wrocilam z Przychodni kliniki z katowic i musze z przykroscia stwierdzic ze bardzo sie zawiodlm:'(
Najpierw prawie godzine w kolejce a w gabinecie pani dr bardzo nie przyjemna stwierdzila lekko rzucajac okiem na zmiany na lokciach i nogach ze kwalifikuje sie do leczenia miejscowego u siebie w bedzinie a nie u nich.i ze mam za malo zmian zeby skierowac mnie np na lampy. Przepisala mi laticorrt 0,1 na skore glowy oraz belosalic na lokcie kolana i reszte ciala.i ze nastepnym razem mam isc do siebie do miasta w ktorym mieszkam do dermatologa. No wybaczcie ale chyba jest prawo ze moge isc do dermatologa do warszawy nawet. Zero informacji jak stosowac leki, czzy jakas diete itp... naprawde zwiodlam sie na p. Dr. Sykule.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 3:02 pm
zawsze i wszedzie są ludzie i...parapety...nie pierwszy raz i nie ostatni zawiodłas sie na komkolwiek,sadze wiec że szkoda rozdzierac szaty przykre ze tak zachowała sie pani doktor...no ale tak po prawdzie znamy tylko twoja wersje wiec....pominmy milczeniem reszte.
Jedynym dla nas najrozsądniejszym wyjsciem jest przestudiowanie calej choroby,przeanalizowanie leczenia,metod i sposobów....dojsc do informacji jest,warto wiec uzbroic sie w te wiedze potem na kazdej wizycie mozna dyskutowac z lekarzem nie pozostajac w pozycji ofiary.Wsród lekarzy podobnie jak i w innych zawodach rutyna zabija i wrazliwosc zastepuje machinalne wypisywanie recept,dlatego ja jak wchodze do nowego gabinetu,robie to z usmiechem,starm sie logicznie przedstawic swój przypadek,opisuje terapie co stosowałam i z jakim skutkiem,co na mnie działa a co nie...co chciałabym zastosowac a czego niekoniecznie...i powiem ci ...działa.Raz jedynie spotkałam sie z tak ciężką betonowa pania lekarz ze....podziekowałam i wyszłąm.Z mojego doswiadczenia wynika ze najbardziej przyjazni nam sa młodzi lekarze,chyba w miare upływy lat doswiadczenie zabija rutyna.....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum