Jeżeli Lublin to Tylko MED-LASER na Młyńskiej Jeżeli nie do dr Borzęckiego to jest tam też grono dobrych lekarzy ja sam tam chodziłem i efektem jest już 19 miesiąc bez łuszczycy
Witam:) chyba w nieodpowiednie miejsce się wcięłam za co ogromnie przepraszam.
MAm taki problem, i pytam Was, już znającvych sie na rzeczy. A mianowicie. Dzis dostałam wynik badania histopatologicznego - parapsoriasis lichenoides. Z internetu wyczytałam, iż jest to przełuszczyca liszajowata i moze doprowadzic do nowotworu złośliwego. Byłamdzis u mojje pani doktor ? i powiedziala mi tak:n nie nien nie, to nie jest przyłuszczyca tylko łuszczyca!!!!! I nien wiem, chyba lepiej wierzyc badaniu niz jej, skoro ona tylko po oględzinach dłoni to stwierdziła.
Bardzo Was proszę o kontakt do jakiegoś specjalisty aby to obejrzał, zdiagnozował , jestem z okolic Lublina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum