Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
łuszczyca- walka :)
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Pią Paź 04, 2013 8:28 am   

PIX to prodermina,dziegc....Romcys stosował poczytaj na jego temacie....

siklers
łuszczyk

Wysłany: Pią Paź 04, 2013 8:57 am   

oki. dzieki bardzo:) byłem tym leczony w szpitalu i teraz stosuje . pix 5% efekty było widać na początku teraz jest zastój ale dużo mi pomogło stosowanie tego .

szater 

Wysłany: Pią Paź 04, 2013 2:20 pm   

tu tez podobnie jak przy cygnolinie trzeba zwiekszac stęzenie,zerknij tu:

http://luszczyca.info/vie...er=asc&start=15

jest tam cały proces łącznie z recepturami :tuli:

siklers
łuszczyk

Wysłany: Pon Paź 14, 2013 8:18 pm   

Witajcie, Moja znajoma stosuje produkty firmy eucerin na łuszczycę. Czy ktoś z was stosował kiedyś produkty tej marki na panią Ł... Pierwszy produkt to kojące mleczko do suchej skóry coś takiego jak tutaj na aukcji http://allegro.pl/eucerin...3624918351.html tyko że jest 10%. Drugi produkt to jak by maść mocznikowa coś takiego jak tutaj http://www.boots.com/en/E...m-100ml_929661/ . Są to produkty dostępne właściwie w Anglii i chciał bym wiedzieć czy coś pomogą na ł. Na każdym opakowaniu pisze , że jest to do leczenia egzemy, atopowego zapalenia skóry i rybiej łuski. Wyraźcie swoje zdanie na temat tych produktów. Myślę też, że mógłbym te produkty sprowadzać do polski dla nas wszystkich Czekam na wasze opinie. Może uda mi się znaleźć coś nowego na moją ł :) .

szater 

Wysłany: Wto Paź 15, 2013 9:08 am   

produkty Eucerin znam,zerknij tu

http://sklep.doz.pl/produ...CFURP3godlVAAMA

jest ich troszke,na wszelkie potrzebne stany i miejsca na skórze.No cóż jako nawilzacze oczywiscie dobre,cena dobija .Mozna sobie pozwolic jezeli powierzchnia jest mała ,lub łuszczyca nie zbyt agresywna.Jak zwykle przy wszelkiego rodzaju dermokosmetyków....efekt jest indywidualny.Piotr jezeli chodzi o sprowadzanie masci z zagranicy i rozporowadzanie w Polsce.....to sprawa jest ,że tak powiem dosc sliska.Gdzies tak jedno ,dwa opakowania mogaprzejsc ,na wieksza skale to ryzyko...pamietaj.Pozdrawiam i...życze abys znalazł dla siebie cos nowego co zadziała :tuli:

siklers
łuszczyk

Wysłany: Wto Paź 15, 2013 9:55 am   

Dziękuje za odpowiedź. Cena tych dermokosmetyków w Polsce jest wysoka. Mi być może udało by się ściągnąć o wiele taniej ale na razie nie podaję ceny zobaczymy co będzie. Mi tutaj nie chodziło by o zarobki na tym. Jeśli dało by radę to bym chciał pomóc innym. Jeśli miał bym to rozprowadzić to tylko chodziło by o pokrycie kosztów żebym nie wyszedł na minus. Moja narzeczona już nabyła kilka sztuk dla mnie. Mam nadzieje, ze w niedługim czasie będę mógł zacząć testować to. U mnie ł jest znowu pełno ale jakoś zbytnio mnie to nie przestraszyło. Chyba coraz bardziej uczę się z tym żyć. Na razie wiem że można spróbować to stosować na ł więc zobaczymy co będzie.

siklers
łuszczyk

Wysłany: Sob Gru 21, 2013 11:41 am   

witajcie już dawno mnie nie było na tym forum :( a łuszczyca nadal jest ale jakoś lepiej psychicznie sobie z tym radzę :) Chciałem wszystkim złożyć najlepsze życzenia świąteczne :) Dużo szczęścia ZDROWIA, radości :) Aby każdy z nas miał siłę do walki z ł. Za dwa dni wracam do Polski na kilka dni bardzo się cieszę z tego powodu :) niestety z ł nie mam poprawy mój pobyt w szpitalu podleczył mnie ale wyjazd poza granice kraju i cały ten stres zniwelował wszystkie te efekty. Obecnie stosuje tylko i wyłącznie balsam Eucerin który bardzo skutecznie zwalcza łuskę na kogach i rękach. Najwięcej problemów sprawia mi teraz głowa. co byście polecili na łepek ??

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Gru 21, 2013 12:42 pm   

witaj siklers :) ja nadal polecam olejek rycynowy (albo jako maseczka z drozdzami albo sam wcierany w skore glowy tak ze dwie godziny przed myciem)
i serdeczne zyczenia dla ciebie - napisalbys jak ci tam? ;) :*

siklers
łuszczyk

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 5:06 pm   

Witajcie poi długim czasie :) Już dawno nic tutaj nie pisałem :) bardzo mi źlke z tym:( Mam bardzo mało czasu teraz ogólnie. Nawet na zaglądanie na forum. Dzięki za rady jak byłem w Polsce to kupiłem kilka specyfików :) Jak wiecie od pewnego czasu przebywam za granicą, jest super :) Mam ciekawą pracę w fabryce Nivea z łuszczycą nie mam aż takich wielkich problemów. Na panią ł stosuje różne specyfiki ale przede wszystkim maści Eucerin bo mam do nich dostęp :) Pozdrawiam wasz wszystkich a szczególnie szater,

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 5:22 pm   

siklers ciesze sie ze powoli ukladasz sobie zycie :D i ciesze sie ze zajrzales do nas :D

siklers
łuszczyk

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 5:25 pm   

dzięki bardzo :) nawet nie wiecie jak różnią się ludzie w innym kraju. To jak by inny świat :P

szater 

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 8:46 pm   

Witaj ,witaj miło ze pamietasz ,ciesze sie że sobie radzisz ,super tez że masz dostep do dermokosmetyków ,które ci pomagają.Korzystaj,serdecznie pozdrawiam i...odzywaj sie gdy ci zle,zawsze tu jestem :*

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 8:57 pm   

inny swiat jest nawet wtedy gdy zmieniasz prace w kraju a co dopiero wyjazd gdzies daleko ale jak widac radzisz sobie :D dzielny Piotr :D

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 9:02 pm   

jak ja bym chciała w fabryce NIVEA pracować.... miałabym dostęp nieograniczony do naszych ukochanych puszek, które u nas schodzą kilogramami ;-)

cieszę się, ze Ci tam dobrze :) jak człowiek szczęśliwy to łuszczyca w odwrocie ;) powodzenia dalszego Ci życzę :)

siklers
łuszczyk

Wysłany: Wto Lut 04, 2014 9:19 pm   

Dzięki bardzo :) Tak mam dostęp praktycznie do wszystkich produktów marki Nivea :) Będę się starał wpadać tutaj częściej bo brakuje mi waszego wsparcia :)

Odpowiedz do tematu