witaj myslisz ze powiedza?a jesli powiedza to albo nie prawde lub tak zeby i tak nie wiedziec o co kaman a tak na serio to wole zeby mi ktos powiedział czy warto tam sie starac czy tylko strata czasu,wole konkrety pozdrawiam Cie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lut 12, 2014 8:07 am
Najpewniejsze informacje są u zródła.Gdy dzwoni sie do lekarza który organizuje nabór udziela on szczegółowych informacji.Nie jest to pierwsza inicjatywa na terenie naszego kraju.Taka najprostsza i najpewniejsza droga ale kto komu zabroni...kluczyc?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lut 13, 2014 8:02 am
Tak .zdecydowanie polecam.Od 4lat jezdze i naprawde chwale sobie,słonko i zasolona woda bardzo mi pomaga.Mam naprawde ogromne trudnosci aby uzyskac remisje chociaz na troszke bo cały czas biore leki,które pobudzaja łuszczyce.Tam mam pełen komfort:
1..NIKT NIE PATRZY NA MNIE JA NA DZIWOLAGA
2.CHODZE ROZEBRANA I NIKT SIE NIE GAPI
3.MORZE JEST CIEPŁE NIE 13 CZY NO 18*C TYLKO 28-30*C
4.SŁONKO NA TERENIE NIEZASŁONIETYM PALI ALE W CIENIU JEST CHŁODEK nie jak u nas nie ma gdzie sie ukryc
5.CENA -jak dobrze poszukac to naprawde jak za wczasy w Polsce...pod namiotem
6.JAK WRACAM WŁĄCZAM OSZCZEDZANIE i tak odkładając po około 10zł dziennie nazbieram na nastepne wczasy.
7.JEZDZE WE WRZESNIU-jest chłodniej(wszak to Afryka) do 35*C,morze jest nacieplejsze,ceny niższe i najwiecej owoców....no o wyprzedażach nie wspomne
Polecam,zdecydowanie!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum