Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lut 10, 2014 5:42 pm
Typko cerkozelem mozesz smarowac codziennie a nawet i 2x dziennie,to sprawdzony dermokosmetyk,ładnie nawilza a rozmiekcza łuske,powoduje też że ona słąbiej narasta.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Typko cerkozelem mozesz smarowac codziennie a nawet i 2x dziennie,to sprawdzony dermokosmetyk,ładnie nawilza a rozmiekcza łuske,powoduje też że ona słąbiej narasta.
Jak wszędzie tak i tutaj była bym ostrożna zawiera sporo mocznika nie każdy go jednak może w takiej dawce
trąbie o tym producentom narazie bez efektu bo nie widzę nowych produktów bez tego składnika
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 8:13 am
Widac badania na wprowadzanych produktach leczniczych nie potwierdzaja twoich....odkryc Poza tym skoro już stosuja ,znają skłąd,zbadane przez odpowiednie labolatoria i nic sie nie dzieje to szkoda szukac drugiego dna.
A o czym ty tutaj bo nie kumam
są osoby którym szkodzi mocznik nie ja jedyna
pani z firmy przyznaje mi racje ty jednak wiesz lepiej jak widać
och wszechwiedząca
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 3:07 pm
Basia przestan robic dym wszedzie gdzie sie pojawisz.O tym ze każdy reaguje inaczej na produkty czy poszczególne składniki wszyscy wiemy.Nikt z nas NIE PROPONUJE UŻYWANIA PRODUKTÓW NIE SPRAWDZONYCH BEZ PODANEGO SKŁADU,BEZ ATESTÓW CZY BADAN-to co ty sadzisz na temat produktu czy nawet pani jakas,dystrybutor to tylko wasza opinia,macie do niej prawo ale firma CERKO to sprawdzona firma i jej produkty sa dużo bardziej wiarygodne niż pana Feliksa.
Dziewczyny stosowały już produkty z mocznikiem i wiedza czy sa uczulone czy nie wiec nie ma co atakowac.
Agusek to madra mamuska,zapewniam a i Typka swietnie sobie radzi,szkoda robis offtopick w tym temacie...on jak poradnik,przyda sie innym
szater napisał/a:
Jak wszędzie tak i tutaj była bym ostrożna zawiera sporo mocznika nie każdy go jednak może w takiej dawce
trąbie o tym producentom narazie bez efektu bo nie widzę nowych produktów bez tego składnika
Odniosła się tylko do tego,więc kto tu robi dym czy off top
to czy firma cerko jest sprawdzona i przebadana nie ma akurat tutaj znaczenia
bo ja nie o tym
no ale ty widać wiesz wszystko najlepiej nawet to czy komuś cerko szkodzi czy pomaga
super
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 3:23 pm
typka78 napisał/a:
Jestem w szoku ,ze moje dziecko tak pieknie sie leczy ....
W koncu zeszla łuska , moje dziecko ma praktycznie zdrowa skore .Oczywiscie nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca ..
Piekny efekt przynioslo zastosowanie parafiny wymieszanej z locoidem - cala glowka jest natluszczona , luska zlazla calutka .
Zobaczymy jak bedzie dalej , co sie stanie kiedy odstawimy leki . LECZENIE ustawione na trzy tygodnie a potem mamy wizyte u pani dermatolog , jestem ciekwa co zaleci dalej ...
.W tym tygodniu tylko doprosalic do trzy dni i trzy razy w tyg . cerkozel .
PŁUKAM glowke w wodzie ze slomy owsianej , kapiemy sie w soli morskiej ---
Plecki smarowalam tylko mascia Z MOCZNIKIEM WIT A I KWASEM ?? BORKOWYM ?? - NIE wiem czy dobrze napisalam .
Nie zeszlo calkiem ale jest o niebo lepiej Tyle czasu smarowania elidelem za 70 zl a tu pomogla masc na 8 , 50 zl
Typko jeżeli tak fajnie działa na mała masc z mocznikiem i kwasem bornym to super bo przynajmniej masz pewnosc ze mała nie ma alergii na mocznik.Fakt masci robione sa dużo tansze co wcale nie znaczy ze nie działają.Cerko ma dużo produktów,mam dobre doswiadczenia w stosowaniu tych preparatów
zerknij tu:
http://wizaz.pl/kosmetyki...p?produkt=24160
na tym drugim forum też jest sporo opini.Pozdrawiam serdecznie
meldujcie o postepach w leczeniu,czekam z niecierpliwoscią
Dziewczyny kochane , na pewno obwydwie macie racje
Fajny tez cerkozel , nie tłusci wlosow - Chcialam zaznaczyc ,ze moje dziecko jest pedantem , zawsze musi byc czysciutka , pachnaca , wyprasowana i uczesana W weekend kiedy nalozylam jej parafina na glowe to nie byla za bardzo szczesliwa , co godzine pytala czy juz mozemy isc sie wykapac A tu niespodzianka heheheh , glowa myta dopiero w niedziele wieczorem ,Widzialam jaki to dla niej dyskomfort
Glowka nadal ladnie wyglada , gdzie niegdzie czerwone plamki ale zero łuski , dziewczyny zero !!!!
Z innej beczki .
Nie zagladalam bo glowe zaprzatalo mi cos o wiele gorszego niz łuszczyca .
Moja kolezanka potracila smiertelnie rowerzyste
Sama nie moge dojsc do siebie Nie spie nocami bo ciagle mysle o niej ..
Dziewczyna jest dobrym kierowaca , jezdzi po calej Polsce , po prostu nieszczesliwiy wypadek . Las , zakret , pan nie byl zbyc dobrze oswietlony noca , do tego oslepily ja swiatla kierowcy z przeciwka .
Mowie Wam , masakra !!
Nie wiem czy ona dojdzie do siebie kiedykolwiek , jest zalamana tym ,ze zbila czlowieka .
Wczoraj byl pogrzeb tego pana .. poszla na niego nafaszerowana lekami .
Taka przestroga dla nas wszytskich ...
[quote="typka78"]Dziewczyny kochane , na pewno obwydwie macie racje
Fajny tez cerkozel , nie tłusci wlosow - Chcialam zaznaczyc ,ze moje dziecko jest pedantem , zawsze musi byc czysciutka , pachnaca , wyprasowana i uczesana W weekend kiedy nalozylam jej parafina na glowe to nie byla za bardzo szczesliwa , co godzine pytala czy juz mozemy isc sie wykapac A tu niespodzianka heheheh , glowa myta dopiero w niedziele wieczorem ,Widzialam jaki to dla niej dyskomfort
Glowka nadal ladnie wyglada , gdzie niegdzie czerwone plamki ale zero łuski , dziewczyny zero !!!!
Z innej beczki .
Nie zagladalam bo glowe zaprzatalo mi cos o wiele gorszego niz łuszczyca .
Moja kolezanka potracila smiertelnie rowerzyste
Sama nie moge dojsc do siebie Nie spie nocami bo ciagle mysle o niej ..
Dziewczyna jest dobrym kierowaca , jezdzi po calej Polsce , po prostu nieszczesliwiy wypadek . Las , zakret , pan nie byl zbyc dobrze oswietlony noca , do tego oslepily ja swiatla kierowcy z przeciwka .
Mowie Wam , masakra !!
Nie wiem czy ona dojdzie do siebie kiedykolwiek , jest zalamana tym ,ze zbila czlowieka .
Wczoraj byl pogrzeb tego pana .. poszla na niego nafaszerowana lekami .
Taka przestroga dla nas wszytskich ...dla rowerzystow i dla kierowców .
Nie raz jadac poznym wieczorem oddychalam z ulga ,ze nie potracilam rowerzysty ,za co Bogu z calego serca dziekuje .Niesety , prawie nikt nie uzywa odblaskowej kamizelki ,taki drobiazd a potrafi uratowac zycie:(
Wysłany: Sro Lut 12, 2014 2:55 pm
No niestety życie pisze czasem naprawde najgorsze scenariusze,wspólczuje kolezance,to bedzie trauma do konca zycia,jezeli od razu nie wsiądzie za kółko nie bedzie potrafiła jezdzic.
wracając do małej...super,naprawde takie własnie opinie słysze zewsząd.Dobre preparaty,wielokrotnie sprawdzone i tak proste w stosowaniu,dla dziewczynek-kobiet tych co maja długie włosy to nakładanie masci jest dramatem te preparaty naprawde maja swoja moc a jednoczesnie nie daja wrazenia brudnej głowy.Działajcie dziewczyny,kibicuje mocno,sciskam serdecznie
Hello
Dawno się nie pokazywalam ,ale jak pisałam juz wczesniej kolezanka miala a raczej nadal ma duze problemy .
U nas --- róznie ,zalezy gdzie spojrzeć .
Głowa jest duzo lepsza , ale nie do konca zdrowa , ŁUSKA ładnie schodzi . Teraz nie widzę juz jakis mega efektów w leczeniu - wszcytsko idzie powoli ( taka choroba , potrzebuje czasu )
PLECY - plamki ktore miala zbledly , lecz nie zniknely no i doszlo kilka nowych malych
Do tego na raczkach zauwazylam kilka malych kropek - smarujemy ostro i mam nadzieje ,ze nie wyjdzie wiecej !!!Normlanie jak zobaczylam nowe kropki to mialam ochote wyciagnac butelke wina z lodowki i wlac w siebie
Nogi jak na razie czyste .
Tak sobie mysle ,ze bylabym szczesliwa gdyby tak zostalo , bo w sumie nie ma tego duzo ....ale to chyba moje pobozne życzenia
Czekam na słońce !!! na lato !!!
Tak mysle ,ze dobrze bylby wyjechac nad morze , wyplukac mloda w slonej wodzie i przeciagnac po plazy -:)
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 4:59 pm
tak Typko solona woda i słonko...działa cuda....ciepła i mocno zasolona woda jak w moim przypadku działa cuda,od lat jezdze do Turcji lub Tunezji,polecam,koszty takie jak pobytu w Polsce ale temperatura morza i....cała otoczka....nie do porównania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum