Wysłany: Sro Lip 20, 2011 4:25 am Porządki na forum
Witajcie,
jeśli jutro znajdę czas to planuje zacząć wielkie sprzątanie. Przenoszenie tematów do odpowiednich działów, kasowanie spamu który mi umknął wcześniej, rozdawanie zaległych ostrzeżeń i banów itp
Jeśli rzucił Wam się w oczy post lub temat, który wymaga interwencji proszę o podawanie w tym temacie linków
Nagrodą będzie DWAIIUF, a co się kryje pod tym tajemniczym skrótem wyjaśnię wkrótce
Wiadomo - nie będzie nagrody bo nie było chętnych Nikt nie wpisał żadnej sugestii pomagającej w porządkach, a porządki nadal trwają ale nie da się zrobić wszystkiego naraz, codziennie po trochu przenosimy tematy z Romanem do odpowiednich działów, scalamy posty itp
Romek optymalizuje baze danych i prowadzimy różne prace konserwacyjne, do konca sierpnia powinnismy skonczyc porządki
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 9:07 am
...acha ....to życze owocnej pracy....tymbardziej doceniam bo w większosci jestem powodem sprzatania....ta moja nieujarzmiona ...gonitwa mysli
za porzadeczki dziekuje
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Dziś w nocy planowana jest konserwacja systemu forum i optymalizacja bazy danych. Mogą wystąpić problemy z dostępem do forum, utrudnienia mogą potrwać do jutra do godzin popołudniowych.
Ponieważ planujemy zreorganizować część skryptu i nie wszystko może działać tak jak trzeba uprzejmie proszę o zgłaszanie wszelkich błędów/usterek. W zasadzie nie powinno sie nić dziać ale gdyby co to będziemy na bierząco naprawiali.
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale coś jest u mnie nie tak z forum - cały czas świeci mi się komunikat o jednym nieprzeczytanym poście, gdy klikam wyświetla się ekran gdzie posegregowane są zazwyczaj wątki w których mam nieczytane posty - tyle, że jest pusto. Podświetla mi się na pomarańczowo dział Metody leczenia, ale już żaden wątek w dziale podświetlony nie jest. Przejrzałam wszystkie ostatnie wpisy, ale nadal mam ten komunikat, że jeden jest nieprzeczytany. Mam to od kilku dni. To problem u mnie, czy na forum? Ma/miał ktoś jeszcze coś takiego?
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum