Fajnie, tez tak zaczynam myśleć. Ja uważam, że to fatum pamiętam jak byłam małolatą chodził za mną taki chłopak na wakacjach Był fajny przystojny, ale zobaczyłam u niego zmiany na łokciach. Brzydziłam się...pamiętam to doskonale. Mogę to tłumaczyć wiekiem próżnością...Mam świadomość tego co czułam w stosunku do niego. I myślę, że ludzie czują to do mnie. Starałam się to ukrywać z chorobą im bardziej się maskowałam i przejmowałam tym większe były zmiany... Może dieta psychika i chęć życia dały taki efekt... Miłość i wsparcie mojego męża też dużo daje poznał mnie jak miałam zmiany i to duże nic go nie rusza
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 1:43 pm
i tak trzymaj rób to co sprawia ci przyjemnosc i staraj sie cieszyc małymi szczesciami...róznie bywa jest czasem naprawde cięzko ale...potem sie poprawia gdy człowiek ma przy sobie bliskiego człowieka z którym dzieli smutki ale tez i radosci,moze sie na nim oprzec jak taka potrzeba,razem smiac sie i płakac to żdna choroba niestraszna.usmiech i pogoda ducha to moja dewiza...nie lubie ludzi fałszywych,kłamliwych i ich unikam,nie oceniam ich bo widac wybrali taka droge ale ja chce cieszyc sie życiem a gdy ja radosna i spokojna to łuszczyca tez cicho siedzi....a moja dodatkowo jeszcze usadowiła sie w stawach wiec....musze dodatkowo uwazac na poziom złych emocji ,które moga we mnie uderzyc szkoda życia...sciskam serdecznie
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
a co z płynem ,który podobno stosujesz teraz na nogi? on nie wymaga smarowania na zmiany?
płyn stosuje a jakże ale tylko na zmiany z tego co czytam nawilżacze u każdego jakieś lecą i w tym sensie ja że nie muszę nawilżać skóry po całości tylko zmiany
Cytat:
Ja podchodze z szacunnkiem do kazdego człowieka,do jego sposobu leczenia,jego wyborów
i tutaj zastanowiła bym się nad tym szacunkiem czy to tylko puste słowo czy wyrażenie czegoś więcej
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum