Dobija do drugiego tygodnia fumaderm initial jak narazie żadnej zmiany,a skutki uboczne są znikome.Jednak pierwsze dni było ostre zmęczenie.Czułem się trochę zamotany i ciągle chciało mi się spać.Zobaczymy jak dojde do 3 tabletek dziennie.Pozdrawiam chorych.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 11:10 am
No witaj...czytam i...truchleje.....warto?
absolutnie nie chce ci mieszac w głowie ale nadmienie że znam kilka osób co stosowały Fumaderm....efekty znikome,jelita rozwalone.....a nawrót był masakryczny bo zaprzestaniu leczenia.
Może spróbuj te tabletki barc w odstepach czasowych...kolezanka twierdzi ze tak lzej sie przechodzi.
No nic sciskam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Każdy gada co mu na język przychodzi,jedni wychwalają drudzy z kolei negatywują...kiedyś brałem pod uwagę opinie innych ludzi i staralem się w inny sposób wykurować w bardziej bezpieczny sposób na 10 roznych owych sposobów nie pomógł ani jeden.Niestety nie jest tak łatwo w moim pezypadku,sam lekarz powiedział,ze ciezko sie mnie leczy.Lekarz dermatolog w Polsce jakiś głąb wręcz namawial mnie zebym nie poddawal się terapi swietlnej(po roku czasu jak mnie zobaczyl to nie wierzyl ze eygladam tak wyśmienicie i zwrócil mi honor ,ze lampy naprawse pomagają) to jest jedyna terapia dotychczas,ktora leczy moja skore i tez po niej nawraca z czasem.Takze nie znam ludzi,którzy się wyleczyli selenem,cynkiem,kwasem foliowym,magnezem itd a w szczegolnosci sokiem z kasztanowca ,którego sama wzmianka mnie mdli.Są ludzie,ktorzy sobie chwalą fumaderm i tak jak ktoś doradzil stosować z jedzeniem i faktycznie jest niebo a ziemia.Pozniej mozna troche zmniejszyc dawki itd,w 1 tygodniach leczenua o skutkach ubocznych trabia wszedzie także w ulotce i rowniez innych lekach.Daje czas ze 3-4 miesiące,moze 5 jak bedzie pomagac to spoko,a jak nie to trzeba bedzie sie znowu fatygować do szpitala uniwersyteckiego na wizyty.Pozdrawiam
witam witam i o drogę pytam...Właśnie skonsumowałem śniadanko i łyknąłem pierwszą tabletkę Fumaderm 120mg.Teraz można powiedzieć,że poszedł gruby kaliber.Badania krwi po 4 tyg.Fumadermu initial wyszly rewelacyjnie i nie bylo żadnych przeciw wskazań żeby iść dalej.Zmian na skórze za bardzo nie ma jako takich,jest sucha skóra w tych miejscach co jest luszczyca,ale jest blada a nie rózowa widniejaca z kilometra.Także maly postepik juz mozna powiedziec,że jest.Pozdrawiam
witam witam i o drogę pytam...Właśnie skonsumowałem śniadanko i łyknąłem pierwszą tabletkę Fumaderm 120mg.Teraz można powiedzieć,że poszedł gruby kaliber.Badania krwi po 4 tyg.Fumadermu initial wyszly rewelacyjnie i nie bylo żadnych przeciw wskazań żeby iść dalej.Zmian na skórze za bardzo nie ma jako takich,jest sucha skóra w tych miejscach co jest luszczyca,ale jest blada a nie rózowa widniejaca z kilometra.Także maly postepik juz mozna powiedziec,że jest.Pozdrawiam
hello jestem na 2 tabletkach fumaderm 120mg ,jedna po śniadanku drugą po kolacji.Po okolo 3-4 godzinach po zarzyciu brzuch tak bolał,ze poezja.O dziwo od 2 dni nie boli prawie nic wiec od piatku przechodzę do 3 dziennie.Dobre to bylo zawsze punkt 11.00 przychdził niemilosierny ból .Woczoraj 11 i nic,dzisiaj 11 i nic.Az nie bylem pewny czy wogóle wzialem tabletke.Rezultat taki,ze zmiany te same,a nawet są nowe.W Niemczech takie wychwalane,ale chyba nie jest az to taka rewelacja.Ktos pisal,ze dziala wolno i ze smutkiem wiec poczekamy.Pozdrawiam x
Wysłany: Czw Maj 29, 2014 8:09 am
no witaj waleczny rycerzyku
to ze nie boli brzuch to jakas znikoma ale zawsze radosna nowina jest,co do tego że zmiany sie nie cofaja tylko wychodzą nowe tu już mniej sie cieszyc można.Jak to mówią szału nie ma,teraz a co będzie jak odstawisz leczennie wiem że wystąpi silny wysiew,czy warto?No nie wiem,decyzja nalezy do ciebie.
Jakby tam nie szło jestem z tobą i trzymam kciuki,pomalutku nadchodzi ciepło i wiecej słońca a ono w walce z chorobą jest naszym sprzymierzeńcem.
Jestem na 2 tabletkach fumadermu 120mg i jestem w 99% czysty z czego sie bardzo ciesze.Tabletki biore codziennie po sniadaniu i robie przerwy w soboty czyli opuszczam ten dzień i jest wolny od lekarstw.Jak narazie wszystko ok.Dziękuję i pozdrawiam
Wysłany: Pon Sie 18, 2014 7:49 am
Powiało optymizmem
cieszę sie że jestes czysty przystojniaku i mam nadzieje ze watróbka tez daje rade
Pozdrawiam i tu,zagladaj czasem i pisz co u ciebie
Optymizm jest z tego względu,ze mam ciezką postać i w zasadzie nic nie pomagało.Watroba jak narazie ok w środę mam wizyte ze specjalistą i beda odczytywane ostatnie wyniki z krwi,ktore mialem przed urlopem czyli jakies 4 tyg.temu.Nast.badanie krwi mam w nast.środę.Ciesze się rowniez z tego względu,ze biore tylko 2 tabletki bo powinienem brać ich 6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum