święta, więc święty spokój zrobilam więc sobie kolczyki do kompletu z perelkami i pirytami i oprawilam labradoryt swoja droga robienie labradorytowi fotki jest droga przez meke wiec tylko jedno zdjecie ktore najbardziej podobne jest do tego co jest w naturze
a drugie zdjecie to "jaskinia ali baby" czyli kolczyki ktore zrobilam w te swieta
DSCF2543a.jpg
Plik ściągnięto 9370 raz(y) 36.76 KB
DSCF2507a.jpg
Plik ściągnięto 9370 raz(y) 42.29 KB
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
wolny dzien jakie to pieeeeeekne no to trzeba by sie za druciki zabrac
tym razem brelok do kluczy dla kumpla
ponizej widok calosci a jeszcze nizej oba elementy breloka luzem
ten duzy kamyk to kwarc rutylowy ktoremu sie strasznie robi fotki...
a przy inicjale malenkie piryty plus oczywiscie srebrne druciki
DSCF2554a.jpg
Plik ściągnięto 9340 raz(y) 36.2 KB
DSCF2551a.jpg
Plik ściągnięto 9340 raz(y) 51.74 KB
DSCF2546a.jpg
Plik ściągnięto 9340 raz(y) 40.88 KB
DSCF2549a.jpg
Plik ściągnięto 9340 raz(y) 40.14 KB
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Kwi 27, 2014 9:43 am
no kurcze jakie to piekne
i ta twoja wiedza o....mało o tym jak zrobic zdjecie i je wkleic bez problemu to....jeszcze ta wiedza o kamieniach...wielki szacunek
...czekam sobie spokojnie az czas nadejdzie...a w tak zwanym miedzyczasie kolezanka niech mysli o kolczykach .....dla mnie takich cyganskich....muszą sie swiecic i byc długie moze byc jeden kamien nie musi byc na bogato ale....czas kolezance daje do...pomyslunku i grzecznie w kolejce czekam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 13, 2014 9:50 am
Tysiu ja samouk jestem i bardziej wzrokowiec i msiałby mi ktos pokazac spokojnie i po kolei jak to idzie...a tak sama to niekoniecznie a synciu ...zalatany cosik jest i...zakochany to mało w domku przebywa,przynajmniej...rodzinnym
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum