Witam bardzo serdecznie:) na forum zarejestrowałam się już parę miesięcy temu, ale nie przyszło mi do głowy, aby ładnie się przywitać. Na szczęście dzisiaj dostałam skuteczną reprymendę od Szater, z którą odbyliśmy (ja i mój chłopak) bardzo ciekawe spotkanie:):):) bo musicie wiedzieć, że to właśnie mój chłopak boryka się z łuszczycą, a ja- jako płeć bardziej odpowiedzialna i sumienna postanowiłam czuwać nad naszym kontem na forum:) swoją drogą trochę prywaty- Szater jesteś najlepsza- Twoje rady na pewno pozwolą nam popracować nad stanem skóry mojego chłopaka- po pierwsze wizyta u lekarza:) damy znać jak poszło:)
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 26, 2014 8:02 am
Witaj Beatko i oficjalnie na forum
Wiadomosci to połowa sukcesu ,teraz systematycznosc.Nie masz łatwo ale...cisnij go mocno,wiesz jaki jest kazdy facet,potrzebuje "wsparcia"
Na forum dużo wiadomosci wiec ,czego nie dopowiedziałam ,mozna znalezc.Sciskam cieplutko.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum