temat ogolnei o hobby ale raczej nalezaloby o czyms co sie lubi robi itd itp ja nie mowie ze mam wylacznosc na ten watek tylko... posty o tym ze sie nie ma zadnego hobby sa troche... nie na miejscu
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
taki piekny agat zielony czeka... duuuuuzy (kurcze czemu ja tak lubie duze kamienie, kupilam i teraz kombinuje co z nim zrobic chyba jednak wisior i pewnie sama bede go nosila bo wiekszosc ludkow woli mniejsze ale piekny jest)
do pierscionkow droga daleka na razie kolejna pare kolczykow zrobilam - najpozniej w weekend pewnie zrobie im fotki to pokaze i sie pochwale
do pierscionkow musze kupic sobie takie formy specjalne zeby kolka zrobic i blachy troche zeby paski wycinac i pilke specjalna i troche sie poduczyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Cze 13, 2014 8:19 am
dobrze poczekam jeszcze.....z tydzien ...no dobrze dwa
wklejej ,wklejaj lubie patrzec na ciekawie zrobione reczne robótki ,bo moje obydwie raczki to chyba niestety nie nadają sie do takich prac.Teraz jeszcze dodatkowo nadgarstki siadaja a kciuki to chyba same odpadna na dniach
Tak Tysiu działaj a ja bede ogladac i ....no i ...
PS
a dlaczego to sie pani nie wybiera do Bornego Sulinowa? poznałabys nas osobiscie,tyle lat juz sie znamy z neta Moze sie skusisz chociaz na dwa dni z noclegiem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum