Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 10:20 am
Ja poproszę o informację czy wiadomo coś o spotkaniu w grudniu częstochowskich biedronek, pytam, bo moja jako 2 klasistka musi chodzić na roraty na 18 i jak wiem wcześniej, to wtedy mogę zadziałać babcią, o ile choróbsko mnie nie rozłoży znowu
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Regionalne biedroneczki z Częstochowy i okolic spotykają się co miesiąc w restauracji Carmelito al Pokoju "Jagielonczycy"
w tym miesiącu jest to 14 marca godz 17.30
chętnych zapraszamy
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Częstochowskie biedroneczki spotykają się w tym miesiącu wyjątkowo we wtorek 12 sierpnia jak zwykle w Carmelito godz 17.30
chętnych i mogących dołączyć zapraszamy
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum