...i dopadła mnie szara Polska rzeczywistość - jeszcze dobrze nie wysiadłem z auta a już musiałem lecieć do roboty !! Tak to bywa w naszym kraju gdy pracownik coś potrzebuje ,to słyszy ,że na jego miejsce są tysiące bezrobotnych pod bramą czekających ,ale jak zakład coś chce ,to wtedy pracownik jest niezastąpionym jedynym fachowcem .....a bezrobotni wyemigrowali za kanał wielki śmierdzący i nie ma komu pracować .
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 25, 2014 8:01 am
oj Robo ciesz sie że jestes niezastapiąny,potrzebny
W sumie to odpocząłes a co by było gdyby cię z urlopu sciagneli? ja nawykłam do takich przygód,jeszcze sie dobrze nie rozpakowalismy a juz ja albo mąz musielismi sie "MOZLIWIE JAK NAJSZYBCIEJ STAWIC W MIEJSCU PRACY"
Ważne ze odpocząłes i...czekam na zdjecia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
oj Robo ciesz sie że jestes niezastapiąny,potrzebny
W sumie to odpocząłes a co by było gdyby cię z urlopu sciagneli? ja nawykłam do takich przygód,jeszcze sie dobrze nie rozpakowalismy a juz ja albo mąz musielismi sie "MOZLIWIE JAK NAJSZYBCIEJ STAWIC W MIEJSCU PRACY"
Ważne ze odpocząłes i...czekam na zdjecia
- oj ,też nie raz mnie ściągali z urlopu ale z wczasów ze względu na koszta nie ściągają ...
jak wypoczety i nie zatopiony w wódo-wodzie żyjesz i jestes szczesliwy....w pracy
-Oj taaak -bardzo jestem szczęśliwy ! Nawet nie mam kiedy wyskoczyć na moją działeczke zrobić grilla ....
Dziwny ten kraj jest - jak ciepło, człek musi zaiwaniać a jak zimno ma kupe wolnego ! Gdyby nie wczasy pewnie bym wolnego wcale nie miał . Tak miałem przez 10 lat gdy dzieciaki małe były i na wczasy nie jezdziliśmy. Jak złożyłem podanie o wczasy ,to babki pospadały z taboretów gdy zobaczyły wpis ,iż 10 lat nigdzie nie byłem
Mniej więcej od 3 lat na swojej działce ....gościem jestem
Tak moje - od kilku lat je cykam Zacząłem bez przypadek, będąc na wczasach .
Z racji tego,iż nie cierpie leżakować na piasku - a miałem aparat ze sobą - to włóczyłem się po plaży i robiłem floty ,a żona skwierczała pod palącym słońcem
Cytat:
zdjęcia sliczne
Fajne tapetki wychodzą z nich na kompa....
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez robo Sob Sie 02, 2014 8:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum