Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pielęgnacja ciałka
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Sob Sty 31, 2015 9:22 am   

Kochani od miesiąca testuję wszystkie preparaty dr Dudy.Jestem normalnie zaskoczona na maxa.Jakos tak niekoniecznie mogam sie przekonac do masci siarkowo-salicylowej,tej żółtej,ciegle z uporem maniaka trzymałam sie tej białej Sulphur Zdrój BUSKA MASKA SIARCZKOWA aż przyjaciółka na siłe nasmarowała mnie owym cudenkiem

http://uzdrowiskowespa.pl...la-SPA-500g/321

stosuję w tej chwili wszystkie dostepne preparaty i powiem szczerze REWELACJA...fajny zapach-co dla mnie bardzo ważne,super sie rozsmarowywuje i fajnie wchłania wiec ciuszki moge zakładac zaraz chwilke po smarowaniu,skóra jet taka miekka i :nie swędzi,nie szczypie,nie ciagnie.Zauważyłam ,ze nowe zmiany po kilku smarowaniach same znikaja.

Szampon tez cudnie sie sprawdził,na poczatku troszke dziegciem pachnie ale szybko wietrzeje ,tak ze spokojnie można umyc głowe i isc do pracy.

Polecam ,spróbujcie .Są różne opakowania tej masci wiec nie trzeba kupowac od razu dużego.Acha super tez dziąła na piety,zdecydowanie chyba jest lepszy od Medidermu. :brawo:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Lut 14, 2015 10:55 pm   

hehehehe szater mowilam ze ta zolta jest lepsza :P

szater 

Wysłany: Pon Lut 16, 2015 7:47 am   

Powiem Ci Tysiu ,że teraz to wiem ale pierwszy kontakt miałam z ta białą i jak stary osioł sie jej trzymałałam.Teraz sprawdziłam już wszystkie produkty i...naprawde jestem zadowolona.Mysle ,ze i ocena jest bardziej wiarygodna skoro przez lata trzymałam sie jednej a okazłąo sie ,że jest cos lepszego.Zapach bardzo mi odpowiada,na dodatek tej żóltej :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lut 25, 2015 6:57 pm   

ja juz nie policze ktora "puszka" zoltej u mnie schodzi - ja uzywam, ale zarazilam tez mlode ktory niby luszczycy nie ma ale po mamusi odziedziczyl skorke delikatniusia i wrazliwa na wszystko - no i suchutka ;)

szater 

Wysłany: Czw Lut 26, 2015 8:17 am   

mysle ,ze warto polecac cos co na prawde sprawdzone,tyle tych ulepszaczy teraz.

przetestowałam po drodze jeszcze dermokosmetyki Michaelsa...gdybym napisała ,ze szału nie ma to nie byłaby prawda,zareagowałam tak ostro ze na prawde problem był.uczulenie,swedzenie i pieczenie na maxa.Podaja iż żel jest bezpieczny i do stosowania w miejscach intymnych....no pogratulowac pomysłu i polotu.

Cena tak wysoka,zdecydujesz sie kupisz i po kilku smarowaniach ZONK i co wtedy? ano nic 400zł do smieci...chyba ,że znajdziesz kogos kto odkupi to od ciebie,ale chetnych niestety nie ma....

Tych akurat dermokosmetyków na łuszczycę Dr Michaels nie polecam i nie chodzi mi tylko o skutecznosc ale oto iz cena jest bardzo duza,uczulenia wystepują czesto a potem,potem problem co z tym zrobic :hmm:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Lut 26, 2015 7:41 pm   

ja przyznaje sie szczerze michaelsa nie testowalam - glownei ze wzgledu na cene a poza tym uznalam ze jest sporo dermokosmetykow duzo tanszych a skutecznych ;) nadal uwielbiam masc nagietkowa pod wszelkimi postaciami :)

szater 

Wysłany: Pią Lut 27, 2015 8:04 am   

ja też bym sama sie nie zdecydowała nigdy bo skad miałabym wziąc 420zł na zestaw....ofiarowano mi i tym sposobem otrzymałam,dostałam szybko uczulenia wiec zamieniono mi żel na mydełko ale uczulenie było na wszystkie produkty i tak to kosmetyki za 420zł wyladowały na smietniku-najpierw żel dałam siostrzenicy a ona jest atopikiem i tez był curk masakryczny,kilka osób stosowac próbowało i pieczenie i swedzenie wiec postanowiłam nie uszczesliwiac na siłe już nikogo.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Lut 27, 2015 6:35 pm   

czytalam jednak ze niektorzy chwalili - chociaz nigdzie chyba nie spotkalam sie z relacja ze podleczylo luszczyce jakos bardzo - opnie ktore czytalam to raczej typu: no ladnie nawilza i troche lagodzi... za te cene to sory spodziewalabym sie wiekszych wynikow - a skoro spotyka sie uczulenie na to to tym bardziej nie bede probowala bo ja jednak jestem alergik - chociaz moze akurat to by mnie nie uczulilo ale... np. kiedys uczulil mnie i to porzadnie żel do mycia twarzy dla... alergikow ;)

szater 

Wysłany: Sob Lut 28, 2015 1:21 pm   

no własnie gdyby tak działało rewelacyjnie to nie trzeba by byo reklamowac ciagle na nowo,reklamą szeptana doszło by do łuszczyków :hmm:

Nie znam nikgo kto po stosowaniu pozbyłby sie zmian,lub uzyskał remisje na dłuuuugo,do nawizania to sorki ale nie ta półka cenowa :wink:

madi356

Wysłany: Wto Mar 01, 2016 9:52 pm   

Ja teraz uzywam balsamu z dziegciem VitaPlantis, strasznie brzydko "pachnie", ale super dziala na moją skórę i na ł... Smaruję tylko na plamy. A do natłuszcania całego ciałą używam obecnie balsmu Evree tego czerwonego, dla mnie tej jest super.

madi356

Wysłany: Sob Lut 18, 2017 8:41 pm   

Szater własnie zamówiłam kosmetyki dr Duda:) Mam nadzieję, że choć trochę pomogą w złagodzeniu mojej ł na rękach:)

dzyszla 

Wysłany: Nie Lut 19, 2017 5:54 pm   

Madi356 - a u mnie Duda leży i się marnuje, bo w sumie nic nie daje :( To już lepszy australijski (podobno) dr Michaels. No ale, dla każdego może coś innego być...

szater 

Wysłany: Pon Lut 20, 2017 8:51 am   

te super kosmetyki zrobiły mi taka kaszane ze głowa mała.Dostałam w prezencie cały zestaw i nie dosc ze spowodowały uczulenie to jeszcze nic nie pomgły ...w żadnym smarowanym miejscu :razz:

Dermokosmetyki Dudy nie obiecuja wyleczenia a jedynie łagodza,jak wszystkie dermokosmetyki.Michaels obiecuje cuda wianki i zaleczenie :razz:

dzyszla 

Wysłany: Sro Lut 22, 2017 8:00 pm   

Propos tych prezentów, to jedno mnie wkurza w tym wszystkim - jak ktoś na siłę próbuje ci robić podarki z takich rzeczy :( Nie dość, że kupę kosztuje, to potem stoi i przeszkadza, a mało z tego pożytku. Tylko jak mówię, że nie, bo to wyrzucanie w błoto, to "ale może to ci pomoże". Jak to mnie wpienia. Dlaczego nie da się ludziom wytłumaczyć, że NIC nie pomoże, bo gdyby coś istniało, to by nie było problemu...

szater 

Wysłany: Czw Lut 23, 2017 8:18 am   

Ja już przestałam sie, po przeszło 50latach choroby,wpieniac na darowizny...są i bedą,moje nerwy nic nie zmienią w sytuacji a jeszcze pogorszą :razz: Testuje to co dostane i...jak nie pomaga przesyłam innym i zawsze ktos zadowolony :mrgreen:
Tubke masci chinskiej też dostałam w prezencie od własciciela www.luszczyce.pl,prywatnie dobrego kolegi i....zadziałało :drink:

Odpowiedz do tematu