Wysłany: Nie Lip 26, 2015 4:43 pm Wyleczenie łuszczycy , wygrana walka z łuszczycą
Przeszukałem cały internet przez ostatnie dwa lata (filmiki metody , ,lekarzy,ksiazki etc itp w rożnych językach mase czasu )
I trafilem w koncu na coś Kto kazdy musi chory zobaczyć .
Jest to videoblog kolesia chorego pewnie mało kto taka łuszczyce miał ma .
Sami zobaczcie . Jest pokazane od początku do konca jak koles z tego wyszedł,byc moze w tak wielkim upadku człowiek jest w stanie wszystko .
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lip 27, 2015 8:45 am
Obejrzałam i co???? napisanie kilku słow od siebie uważasz za cyrk wiec...po co sie wypowiadac?
Takich "cudów" już troszkę widziałąm na przestrzeni 50 lat choroby...potwierdzone co...ze znikneły objawy? to tak naturalne jak to że po nocy przychodzi dzień
Każdorazowo jak wprowadzi sie zmiany,dosc rygorystyczne w swoim jadłospisie to efekt bedzie mniejszy lub wiekszy,zadne dziwy to nie sa.
Sa natomiast rózne rodzaje łuszczycy i czasami zdarza sie ze jest dietozależna,jezeli wiec zmieni sie diete to i efekty sa....oczywiscie na krótko,bo niestety potrzeba ciągłej zmiany i doskonalenia owej diety aby utrzymac stan rzeczy.
Łuszczyca nie jest choroba uleczalną i nie zalezy jedynie od diety,jest na prawde tak wiele czynników ze wymienic trudno...u kazdego coś innego
Zawsze mozna próbowac,ja walcze coraz to nowymi sposobami już wiele wiele dekad a i wokoło sa tacy co walczą wspólnie ze mna...niestety efekty sa krótsze lub dłuzsze ale o wyleczeniu ...NIE MA MOWY
Zawsze powtarzam ,że kazdy ma swoja łuszczyce i tylko on potrafi sobie z nia poradzic,osiągnąc remisje....ale wyleczyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum