Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Sie 19, 2014 8:02 am
o to rzeczywiscie dobre wieści Mam nadzieję ,ze po urlopie w Polsce nie dałes popalic watróbce naszym narodowym sportem
Bardzo sie ciesze ,ze znalazłeś cos co pomaga ci żyć.Cieszę sie bardzo,niech remisja trwa dłuuuuuuuuuuuuuuugo
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
wrocilem od lekarza i wszystkie wyniki pozytywne.Dalej jade na fumadermie i po 2 miesiacach beda zmniejszane dawki.Bo przeciez nie powiem,ze juz sam zmniejszylem no to teraz długi weekend i zabaaaaaawa..
Wysłany: Nie Sie 24, 2014 9:39 am
no najpierw to robie wszystko aby z silnym bólem nie jechac a potem,potem to sie zobaczy,alkohol znieczula a życ sie chce czyż nie? przecież nie bedą siedziała w pokoju i myslała o chorobach jak wokoło zabawa 24h na dobe
Dlatego uwielbiam gorace kraje:luz,ciepełko,sympatyczzni i przyjazni ludzie i...nikt sie nigdzie nie spieszy
Juz za chwileczkę już za momencik...czwartek blisko
Wysłany: Pon Wrz 22, 2014 8:23 am
super nawet kilka zdjec wkleiłam co sie mi nie zdarza
Jestem mega zadowolona,najlepszy urlop od lat,znam troszk ehoteli juz i w Turcji i tunezji ale ten przebił wszystkie.Duzo było anglików i niemców bo to bardzo drogi hotel,ale udał nam sie kupic taniej(2950 a normalnie 4000)polaków tam nie było praktycznie tylko my z męzem i tacy młodozency z Bielska.Super,pod kazdym wzgledem super,a żarełko....marzenie.Dla was to taniej wychodzi bo jak pytalismy to ceny mniej wiecej takie same ale jaki jest stosunek euro czy funta do złotówki no i zarobki macie lepsze.
Powtarzam MAHRABA SALEM w SOUSSE ten konkretnie bo tam sa 3 MARHABA wszystkie tego samego własciciela,a co najwazniejsze ten jest**** a tamte dwa wyzsze ale jest po remoncie i jest najcudowniejsza kuchnia,do nas przychodzili jesc
Tam ma swoje umowy tylko Neckermann i Tui...warto ,polecam
A co tam u ciebie ! jak leczenie ,mao sie odzywasz na forach...wyzdrowiałeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum