Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 7:53 am
Daivobet jest z dodatkiem sterydu,Daivonex jest bez i ogólnie nie jest dostepny w Polsce.
Wiekszosci chorych Daivonex nie pomaga dlatego szukac go można jedynie bezposrednio u pani Kasi,naszej sprawdzonej dystrybutorki
Szaterku, gdzieś czytałam że daivonet jest zamiennikiem sorel plus, czy to prawda?Kiedyś Sorel plus stosowałam i zmniejszał on u mnie swędzenie, a teraz nie mogę znaleźć nic podobnego. Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Beata
"Zycie nie daje nam tego, czego chcemy, tylko to, co dla nas ma."
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 7:44 pm
jest Daivonex i Daivobet,oba mają w składzie kalcipotriol,ten drugi lek ma dodatek sterydu. Sorel Plus miał podobny skład jak Daivonex,obydwa już są nieosiągalne w naszych polskich aptekach,ze wzgledu na niską skutecznosc lecznicza.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Witam wszytskich Łuskowatych tez polecam w 100 % kontakt na tańszy i bez recepty dostęp do żelu i masci Daivobet i Daivonex. Zaufany człowiek pani Kasia
Bez stresu i nerwów rekomentuje innym.Masci sa nowe,z dobrym terminem i zawsze na czas
Wysłany: Wto Paź 25, 2016 4:24 pm
Dokładnie to własnie jest dobry duch nasz już od lat
Pani Kasia własnie wysyła mi zawsze jakąs partie masci ,która potem moge rozsyłac potrzebującym...acha jeszcze jedno jak ktos sie powoła na Szater...dodatkowa zniżka
dobry wieczór
Wpisałem w wyszukiwarkę i wyskoczyło że:
Od 1 listopada 2016 roku obowiązuje nowa lista leków refundowanych. Nowy wykaz obejmie cztery nierefundowane dotychczas terapie - dla pacjentów cierpiących na łuszczycę i trzy inne cholerstwa.
Czytaj więcej: http://tiny.pl/gf9nq
Wysłany: Pon Lut 20, 2017 8:44 am
Daivonexu w Polsce nie ma jest Daivobet,taniej masci wszystkie wiec i Daivonex mo zna zamówic u pani Kasi,od lat nas zaopatruje,sprawdzony kotakt kontakt mysia1lo@wp.pl lub gg 35962003
Wysłany: Sro Maj 31, 2017 8:09 am
Raczej nie,bo to jak kazda masc reaguje ze słoncem a poza tym jest w składzie steryd,wiec połaczenie leczenia Daivobetem i opalanie nie jest najlepszym wyjsciem.....mozna tez smarowac wieczorem potem rano umyc i wtedy wyjsc na słonko,po opalaniu posmarowac Daivobetem.
Dzięki Szater za odp. Chodziło mi własnie, ze na noc smaruje, rano zmywam i na słońce Nie dopisalam A ile razy dziennie nalezy uzywac daivobetu, bo jak bylam ostatnio u dermatologa to zalecil raz dziennie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum