no wlasnie ja tez sobie nie zdawalem ale jak sie pytalem moich znajomych na polibudzie to mowili np moja mama na to choruje moj tata czy ktos tam szok ale jakos sam osobiscie nigdy nie widzialem taka osobe....a mnie znajomi wszyscy wylukali na poprawce hmmm cos sie chyba slabo ukrywam albo za bardzo lubiany jestem...no ale cos w tym jest skromnosc
a ja wrecz przeciwnie bo u mnie na dloniach widac ;/;/ i nie mam nawet mozliwosci ukrywac sie chyba bym musial w rekawiczkach chodzic ale w budynku;] to raczej by odczytali za cos nienormalnego:P
Ahaaaa no ja mam to tylko na zgięciach, czyli łokciach i kolanach:) Nigdy nie miałam tam gdzie są włosy:P Ale najgorsze jest to że jak już narasta ta łuska to mnie korci tak żeby to tak skubać że aż nie moge sie powstrzymać a nie wolno przecież drapać tego:/
witam wszystkich
mam na imie Marek...nick Lysio poniewaz 8 krotnie golony na lyso bylem w celach leczniczych
z ta pania od 1986r raz se poszla na 3 lata ale cholerka nie zapomniala adresu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum