Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 8:18 am Yiganerjing - chińska maść na bazie ziół
jak w temacie,wiele z nas już ją testuje ,rzeczywiscie daje super efekty,jest naturalna bez jakis dodatków sterydów.Cudnie zaleczyłam pod piersiami i w fałdach skórnych...co jest naprawdę cudem (każdy kto ma wie o czym mówie)
Witam po długiej nieobecności! Zlokalizowałem ciapkę na kolanie (remisja trwała 3 lata o ile pamiętam, więc super!) i właśnie przed chwilą zamówiłem. Jak dojdzie a mój stan się pogorszy (tfu tfu) to zrobię relację zdjęciową. Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość.
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
Używam od trzech dni. Dam znać jak coś się zacznie dziać. Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o miejsce za uszami to jest lepiej, ale czekam aż kropeczkę z kolana zlikwiduje.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Sty 17, 2017 8:27 am
te masc stosuje już naprawde długo jestem zadowolona jak z żadnej innej...stosuje okresowo,jestem niesystematyczna....jak mocniej mnie wysypie to pamietam aby posmarowac...do czasu jak sie wygasi,potem odpuszczam.Cudnie działa na miejsca niedostepne dla powietrza i swiatła;pod pachami,faudy skórne czy u kobiet pod piersiami.przetestowałam też na miejscach intymnych....nie wiem czy wolno czy nie wiec zrobiłam to na własną odpowiedzialnosc....zaleczyłm ładnie,zadnych niespodzianek nie było
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Czwarty dzień i plamka na kolanie zaczyna znikać (tak to wygląda) Jak zniknie całkowicie to napiszę - a jak zniknie, to znaczy, że działa bo te okolice były największym problem dla mnie.
Tak jak Szater pisze. Najłatwiej będzie Wam sprawdzić samemu, wszystko jest opisane. Zapach ma przyjemny jak dla mnie i nie zauważyłem, żeby brudziła. Do mnie przesyłka szła miesiąc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum