szater ech nie uwazasz na siebie wrrrr - mam nadzieje ze lekarz jakos ci to wytlumaczyl i bedziesz grzecznie teraz mniej pracowac i mniej sie denerwowac
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 6:33 pm
Witam was serdecznie moi kochani pozbierałam sie ,podkurowałam i....ruszam dalej...moze wolniej i spokojnie bo....praca nie zając?wszystkich nie zadowole?wredne baby omijac?miec w nosie co myslą inni? ot takie przemyslenia...są sytuacje przy których człowiek zdaje sobie prawe ze...."życie zbyt kruche jest..."
Dzieki za wsparcie i dobre slowa,które potrafiły mnie znalesc pomiomo braku dostepu do neta..
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Sro Wrz 12, 2012 12:21 pm
Ano żuczki moje kochane wszystkie ,wybywam na dwa tygodnie,wróce to zdam relacje,zycze zdrówka...i jakby cos to piszcie na PW...odpisze po powrocie.....
Wysłany: Wto Wrz 13, 2016 9:08 am
Było super aczkolwiek jednak Grecja to nie moja bajka upewniam sie jedynie ze Turcja i Tunezja to doskonały wybór.Witam serdecznie i....wracajmy do obowiazków
W tych czasach Turcja i Tunezja to ryzykowny pomysł, ja w tym roku byłem w górach, polecam spacer pod góre do morskiego oka 20km w obie strony ale warto
Wysłany: Sro Wrz 14, 2016 8:59 am
Za spacery po górach dziekuje jestem urodzona w górach i już raczej swoje wychodziłam,uwielbiam:
-ciepłe morze
-żółty piasek
-dobre jedzonko i.......SWIETY SPOKÓJ!!!
Kocham książki i to one daja mi wytchnienie,duzo pływam bo tylko taki wysiłek przyjmują bezbolesnie moje stawy(ŁZS) Turcja i Tunezja to bezpieczne panstwa,mam tam przyjaciół mieszkających na stałe,wiadomosci mam wiec z pierwszej reki.nakrecanie spirali strachu to nie moja bajka i jej sie nie poddaje.
Wszedzie jest jednakowo niebezpiecznie,a jak mam zginac to chociaż szczesliwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum