Kochani, chorującym na łuszczycę poleca się specjalistyczną dietę, w której ważną rolę odgrywają czerwone buraki. Możemy je jeść pod różnymi postaciami, a ja zarekomenduję tutaj pyszny barszcz ukraiński, w którym poza prawdziwymi buraczkami są też inne warzywka. Inne zupy od tego producenta również nie zawierają żadnych sztuczności i pozwalają na cieszenie się domowym smakiem bez potrzeby wystawania w kuchni przy garach.
Ostatnio zmieniony przez Pawel Nie Lut 09, 2020 12:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 52 Dołączył: 11 Maj 2013 Posty: 45 Skąd: Kulfocentauris
Wysłany: Wto Sty 17, 2017 8:29 pm
Nie załapałem, że to żart... prawde mówiąc nawet jeżeli by sie trzeba było tym poparzyć ale wyleczyło by to łuszczyce na dłużej to pewnie bym sie zdecydował
Wysłany: Nie Sty 22, 2017 8:07 pm
Ja myślę, że ktoś już próbował Czasami nie chce mi się wierzyć, jakie pomysły przychodzą do głowy i że niby nikomu innemu by takie nie przyszły Przecież to by człowiek miliarderem został, gdyby znalazł takie proste i skuteczne rozwiązanie.
Wysłany: Pon Sty 23, 2017 6:49 pm
szater, tak jak mówi Kulfon. Bardzo często to, co nas zabija, może nas też leczyć. Tyle, że są substancje (naturalne!), które zabijają przy milionowej części grama, a są takie, których by trzeba kilka kilogramów (ot, choćby woda - której nadmiar jest śmiertelny dla człowieka!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum