Łuszczyca stawowa to okropny bol, miejsca zainfekowane sa cale spuchniete i gorace. Sa momenty,ze nie idzie podniesc reki, stanac na nogi.W nocy nie wiesz, gdzie sie schowac przed bolem, ale nie jest tak zle.Mam juz ja 12 lat .Dostalam po urodzeniu syna...
Wyleczyl mi ja dopiero kot, szptal nie pomogl.lekarstwa i zastrzyki tez.
Pozdrawiam
;*
Łuszczyca stawowa to okropny bol, miejsca zainfekowane sa cale spuchniete i gorace. Sa momenty,ze nie idzie podniesc reki, stanac na nogi.W nocy nie wiesz, gdzie sie schowac przed bolem, ale nie jest tak zle.Mam juz ja 12 lat .Dostalam po urodzeniu syna...
Pozdrawiam
;*
Pozdrawiam
;*
Chodzi mi o zwierzatko.
Spi on ze mna i wygrzewa mi chore miejsca.Rano budze sie zalana potem.Kiedy sie zaginal, stawy znowu zaczely bolec.
Moj kot znajduje sie pod opieka weterynarza.
Pozdrawiam..
Zarty sie Ciebie trzymaja = a moze robiles Research w tym kierunku - to cos nowego...to moze objasnisz Nam dokladnie na czym polega problem ludzi z luszczyca
Koty są takimi zwierzakami, które wyczuwają stany zapalne lub infekcje i kładą się ludziom w tych miejscach. Byli też tacy (może i są), że zabijali koty dla ich skóry, podobno ma właściwości lecznicze.
Witam mam poważny problem z łuszczycą zresztą nie tylko ja jak widzę słyszałem że bardzo skutecznie leczy lub zalecza ja jakaś chrząstka rekina szukając znalazłem
nie próbowałam tego ale wygląda mi na taki klasyczny chwyt marketingowy...... tutaj na raka macicy tu na coś innego...... ja wyznaje zasadę że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
kolejny suplement diety, jasne że może i ma jakieś tam składniki które pomagają w utrzymaniu ogólnej kondycji skóry ale nie spodziewałabym sie oszałamiających efektów
Przepraszam ze ja tak troche nie na temat ale mam powazny problem. Czy łuszczyca mozna sie zarazic tak poprostu?? Wogóle jakie sa przyczyny wystapienia łuszczycy?
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 10:15 pm
Łuszczycą nie zarazisz się w żaden sposób - to nie jest choroba zaraźliwa, raczej na podłożu genetycznym, także nią się nie zarazisz, ale też jej nie wyleczysz, można jedynie zaleczyć
nazywam się Agnieszka i też mam łuszczycę i też mnie zabija myśl że przejdzie to na moje potomstwo ale prubuje się tym nie przejmować ale mi to nie wychodzi bardzo się cieszę że moge z wami porozmawiać pozdrawiam ..... Agnieszka
P.S mnie też to bardzo swędzi tak jak was ale musimy być wytrwali ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum