sila wyzsza szater i skrzypce - na niektore rzeczy nic nie poradzisz ale wspolczuje - ja wszelkiego typu i rodzaju robotki lubie, przy czym jakos druty mnie znudzily totalnie (zaczety sweter dla mlodego lezy juz chyba ze dwa lata )
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 20, 2014 7:52 am
oj druty to nie moja bajka,do robienia kolczug bym sie nadawała tak ciasno robie ale szydełkiem to niejedna robeke kamizelke wysmigałam,nie mówiąc juz o haftowanych chusteczkach do nosa....oj robiło sie fajne rzeczy.
Tak narzeka sie na te czasy co mineły ale zobacz ile szkoła uczyła,ile fajnych pomysłów robilismy na pracach recznych tzw. ZPT a ile fajnych podpatrywałam u Adama Słodowego.Ja potrafie sama zrobic sobie przedłużacz z czesci,młodzi potrafią ...kupic
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
cos nowego onyksy plus perly wykonczone oczywiscie srebrnymi drucikami komplet dla kolezanki z wroclawia
fotka niestety robiona telefonem bo moj aparat stwierdzil ze jest glodny a ja nie kojarze gdzie posialam ladowarke
20141104_215537a.jpg
Plik ściągnięto 14285 raz(y) 39.06 KB
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Ja pasjonuje się w wykonywaniu zdjęć. Bardzo to lubię robić, dlatego już troszkę zainwestowałam w tą pasję, kupiłam sobie niezły aparat, statyw do niego. Ostatnio nawet koleżanka nakierowała mnie na fajny sklep z akcesoriami i sprzętem fotograficznym- Upatrzyłam sobie u nich akcesoria do lamp studyjnych. Widać, że firma dba o to, żeby mieć najlepszej jakości produkty, dlatego zamierzam u nich dokonać zamówienia.
Ostatnio zmieniony przez Pawel Sob Lut 01, 2020 3:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 7:28 pm
Ale to znowu jakaś kryptoreklama ma być? Sklep jak sklep - może i ciekawy, ale jakościowo to po prostu ma się to, za co się płaci. Prosty przykład obiektywów o identycznych parametrach, a jednak ten za 4000 a taki za 800zł to duża różnica.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum