Wysłany: Pon Lip 24, 2017 3:01 pm Łuszczyce można zaleczyć
Witam,
Czytam to forum już od dawna, wielokrotnie przewijają się schematy leczenia oraz produkty. Wałkowane dość często utrudniają dostęp do informacji które są naprawdę wartościowe.
Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich na swój profil:
gdzie opisałem swoją historię choroby. Portal powstał niedawno, ale można tam opiniować leki, suplementy oraz prowadzić własny profil (wszystko w obrębie choroby), następnie linkować na forum. Powinno to znacznie usprawnić prace forum jak i samej dyskusji.
Mam nadzieje że admin nie skasuje tego postu. Portal powstał po to aby chorzy mogli się dzielić swoim doświadczeniem w chorobie.
Rejestracja zajmuje kilka sekund i można logować sie przez Facebook oraz Gmail
PS. Właściwie to taki Facebook tylko dla chorych Blog, znajomi, ulubione produkty oraz prywatna galeria.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lip 25, 2017 8:52 am
jest na forum dział REKLAMA i nalezało by tam umiescic swoja aby jak to kolega wspomniał...NIE ZASMIECAC TEMATÓW
Takich stron na FB sa tysiące,wszystko własnie pozakładane przez nowicjuszy...forum ,to forum mozna zawsze tu znalesc nawet wiadomosci sprzed 10lat...wiec moze lepiej nie krytykowac tego co już jest i sprawdziło sie od lat a pokazac co sie samemu osiagnie.Pozdrawiam.
PS
czyta kolega od dawna i sie nie zalogował aby podzielic sie swoimi doswiadczeniami???
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Koleżanka źle mnie zrozumiała, widocznie nawet nie widziała mojego profilu Oczywiście że forum jest potrzebne a portal to tylko uzupełnienie gdzie można oceniać produkty. Szkoda że użytkownicy wszystko traktują jako reklamę... zamiast spróbować i ocenić samemu.
Troche nie rozumiem Twojego podejścia nie zarejestrowałaś się, nie spróbowałaś a już wszystko negujesz. Jeśli komuś pomoże to super jeśli nie to trudno ale czemu zniechęcać?
Nawet nie wiesz ile pracy to kosztowało, nie umiesz tego uszanować....
Wysłany: Czw Lip 27, 2017 7:08 pm
Bo takie podejście to mi się kojarzy z postępowaniem Jehowy - chodzą, nawołują do przejścia do siebie, wciagają w swoją dyskusję, ale jak zaczniesz mówić coś nie po ich myśli, to nawet nie próbują podejmować rozmowy.
Takie nawoływanie wszystkich do przejścia na swoją stronę z góry odrzucając możliwość poznania się tutaj, przedstawienia tu opisów swoich i zasymilowania się raczej nie wygląda dobrze.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 28, 2017 11:24 am
Niko34, nie oceniaj....bo sam niewiele wiesz ile zrobiłam dla społecznosci ludzi chorych na łuszczyce...wiec spokojnie nikt nikogo nie zniecheca ,wyraziłam swoja opinię...nie oceniałam ciebie a jak kolega postapił??? wystawił mi laurke....nie doceniłam ile pracy kolega włozył w utworzenie SWOJEJ STRONY...ja pracuje dla całej społecznosci,bez oczekiwania pochwał i profitów....od dziesiątków lat
Pozdrawiam,wez głeboki oddech i mniej atakuj....wyjdzie na dobre
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum