Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
COŚ NA ZĄB -SAME DOBRE RZECZY
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Sro Cze 21, 2017 6:59 pm   

jak człowiek młody i samotny to polega na rodzicach...jak założy rodzine zaczyna myslec inaczej :hmm:

dzyszla 

Wysłany: Wto Cze 27, 2017 6:01 pm   

Oj tam... Od studiów wyjechałem daleko od rodziny, mieszkałem sam 5 lat i nie miałem problemów z gotowaniem. Ba... Wolę to bardziej, bo nawet jak mama coś dobrego zrobi, to przynajmniej sam robię sobie tyle, ile chcę i kiedy chcę. Inaczej to bym miśkiem został ;p

No i życie raczej przekonuje, że chyba gotować będę musiał sobie sam jeszcze dłuuugo...

szater 

Wysłany: Sro Cze 28, 2017 8:00 am   

spokojnie...toż na poczatku życia jestes :razz: ja jak byłam panienka nie gotowałam NIC...nie lubiłam i nie potrafiłam,od 37lat gotuje i to podobno tak dobrze ze sie zachwycaja...też byłam przekonana ze ...zostane sama ale sie odważyłam zagadac i.....mam wspaniałego,przystojnego jak cholera męza,całe życie jestem wysypana,nie mam wieloletnich remisji,czasem jest lżej ,czasem gorzej ale jestem szczesliwa....
Wracając do gotowania...gotuje a praktycznie nie jem tego co ugotuję bo bardziej chlebowa jestem :wink:

kaszmir

Wysłany: Sro Paź 25, 2017 12:57 pm   

Ja również gotuję sobie już od ho ho! Chyba 18 roku życia.Inaczej musiałabym chyba jeść w kfc albo innym fast foodzie. Nie jestem wielką fanką ale zawsze staram się, żeby było zdrowo i przynajmniej zjadliwie smacznie ;)

szater 

Wysłany: Czw Paź 26, 2017 9:10 am   

najwazniejsze to raz spróbowac,potem już pójdzie :wink:

hairman 

Wysłany: Pon Lis 27, 2017 2:31 pm   

Wszystkie przepisy zapowiadają się pysznie! Z chęcią ich spróbuję :) O wiele lepiej jest samemu sobie coś przygotować niż jeść te wszystkie przetworzone rzeczy ze sklepów:) Ja np. wolę zjeść ciasto domowej roboty niż kupić ciasteczka czy czekoladę.
Ostatnio zmieniony przez Pawel Sob Lut 01, 2020 2:57 pm, w całości zmieniany 4 razy  

szater 

Wysłany: Wto Lis 28, 2017 9:04 am   

uciec sie nie ucieknie przed chemią w jedzeniu,mozemy ją oograniczyc na tyle na ile sie da...nic już nie jest takie jak dawniej...nawet ekologiczne bo kwasne deszcze i zanieczyszczenie powietrza jest wszedzie :???:

jorter9

Wysłany: Pon Gru 18, 2017 10:35 pm   

warto zaczynać od ograniczenia ilości cukrów i nie tylko takich do kawy - warto czytać etykiety
Ostatnio zmieniony przez Pawel Sro Gru 27, 2017 1:14 pm, w całości zmieniany 1 raz  

szater 

Wysłany: Wto Gru 19, 2017 8:38 am   

kolejny co to rejestruje sie na forum dla chorych ludzi po to aby uswiadamiac nas w czym o czym wiemy ...coraz słabiej z tymi reklamami :razz:

Odpowiedz do tematu