Na mnie chyba działa, miałam teraz troche wolnego i byłam ponad miesiąc w domu gdzie mam mozliwość pić swiezą serwatke, skóra wygląda lepiej ale po weekendzie wracam do warszawy i nie wiem gdzie tu kupić
ja serwatki nie toleruję. Od razu źle się po niej czuję. Na kondycję skóry i przebarwienia stosuję Skinoren https://www.aptekagemini....nowego-30g.html hamuje on nadmierne rogowacenie naskórk i mi pomaga
W kwestii serwatki mogę Wam coś dopowiedzieć.Ja stosuję ją od wielu lat jako doskonały środek na regenerację .Każdy ,kto przyjmuje jakiekolwiek leki doustne(np Metotreksat lub podobne)Z biegiem czasu narażony jest na skutki ich działania.U mnie objawia się to najczęściej stanami zapalnymi żołądka.Wówczas mam sprawdzona receptę .Przez 3 miesiące codziennie rano na czczo pół szklanki serwatki.Uwierzcie mi,że pomaga.Potwierdzają to też badania gastroskopijne.Czasem lekarz sam się dziwi jak przez kilka miesięcy można doprowadzić żołądek do tak czystego stanu.Myślę też,że i na wątrobę serwatka działą pozytywnie.Tak więc polecam.
_________________ Łuszczyca to tylko towarzyszka życia:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum