Wysłany: Nie Gru 22, 2019 6:30 pm Fejkowe konta
Nie szło by coś "popsuć" w mechanizmie rejestracji, co by ukróciło tą masę nowych kont z idiotycznymi wypowiedziami (prawdopodobnie tworzonymi przez boty)? Trochę to psuje wszystkie tematy, które tu istnieją i mogą w przyszłości komuś pomóc. Może zamiast tych 4-6 cyfr dać konkretne działanie matematyczne, albo zwykłą captchte? Bo nie chce mi się wierzyć, że realni ludzie zakładają konta tylko po to, by w losowym temacie napisać "hejka" albo durniejsze teksty.
Czyszcze systematycznie codziennie po trochu i taka smutna refleksja mnie nachodzi, że forum już praktycznie umarło, poza spamem nowi użytkownicy się praktycznie nie rejestrują i nikt się nie udziela
Raczej nie, problem dotyczy wszystkich for w internecie, które kiedyś tętniły życiem a teraz umarły przez grupy facebookowe (do których nie mogę się przekonać).
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Kwi 11, 2020 1:29 pm
Ja tam działam bardziej w realu teraz i...trosze w innej sferze.Zdałam egzamin na inspektora OTOZ Animals i...ratuje zwierzęta...zawsze jestem też dostepna gdyby ktos potrzebował,może mniej jestem na forum ale jestem...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum