Wysłany: Nie Sty 11, 2009 1:22 pm witam wszystkich
moja historia zaczyna sie w roku 2006. Na poczatku wystapily niewielkie krostki ropne na wewnietrznych stronach stop i na dloniach.Bylam pewna ze to jest grzybica poniewaz w tym czasie chodzilam na basen, a ze na stale mieszkam w Wielkiej Brytani wiec pomyslalam ze to jakas inna odmiana grzybicy. Wybralam sie do lekarza i po mojej sugestii on tez zdjagnozowal grzybice.Ponad rok leczono mnie na grzybice srodkami doustnymi a ta cholerne luszczyca sie rozbudowywala teraz mam zaatakowane na okolo cale stopy, dlonie i jeden paznokiec palca serdecznego.Po tym jak jeden z madrych lekarzy zorjetowal sie ze to luszczyca krostkowa to zapisal mi oczywiscie masc ze sterydami ktora tak na dobra sprawe wcale nie pomogla. W tym tygodniu,po roku oczekiwania, mam wreszcze umowiona wizyte do dermatologa, bo tutaj w anglii jeszcze dluzej sie czeka na specjaliste niz w Polsce - zobaczymy co on wymysli. Na razie smaruje te rany tormentiolem i musze przyznac ze dosc pomaga. No i do tego przypaletala sie najwyrazniej luszczyca stawowa poniewaz kiedy mam wysyp zaczyna puchnoc i bolec kolano i lokiec. Po wizycie lekarskij sie odezwe i zobaczymy co zasugeruje angielski dermatolg. Do uslyszenia Ewelina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum