Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
dieta dr. Dąbrowskiej
Autor Wiadomość
betty 

Wysłany: Wto Cze 15, 2010 6:27 pm   

tydzień temu minęło 6 tyg od kiedy byłam na diecie dr Dąbrowskiej. zrobiłam sobie po niej badania. wszystkoie wyniki są ok. ponieważ choruję też na niedoczynność tarczycy zrobiłam badania TSH i FT4 i są 2 razy lepsze niż przed dietą, Endokrynolog nie mogła isę nadziwić co sie stało i zmniejszyła mi dawkę leku na początkową, którą brałam 3 lata temu. a co do łuszczcy: to mam jakieś krostki na skórze głowy ale pewnie za jakiś czas znikną. Na twarz dodatkowo na noc kładłam rozmaglowane liście świeżej kapusty a pod nią olej lniany. Dieta najgorsza w trakcie 3,4 tyd potem organizm ise przyzwyczaja.

betty 

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 9:04 pm   

jest już połowa września i mogę powiedzieć co mi dała ta dieta. Schudłam:0 ale też pozbyłam się łuszczycy w dużej części. Zniknęła mi całkowicie na nogach i twarzy. Na głowie pozostały małe krostki jeszcze ale też już widzę poprawę. Pewnie za rok powtórzę tą dietę. Łatwo nie było. Nadal jestem na diecie bezglutenowej i nie piję kawy. Zauważyłam że kawa jednak mi szkodzi.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 11:22 am   

Co do tej diety to już sie wypowiedziałam i zdanie swoje podtrzymuję w tym temacie..... na schudnięcie znam dużo bezpieczniejsze przepisy.... ale jeżeli Ty jesteś do niej przekonana i ona u Ciebie dobrze działa to gratuluję :grin: .Ja bardziej bym optowała za tym,że to brak glutenu i kawusi tak wnerwil Twoją p ł..... że poszła od ciebie w ch...... Powodzenia :smile:

fitmotywacja 

Wysłany: Sro Lip 15, 2020 10:17 am   

Byłam trochę na diecie dąbrowskiej ale potem miałam już dość tych warzyw, potem był okres dukana ale nie do końca miałam dobre wyniki badań. Był też romans z keto ale diety z wykluczeniami chyba nie są dla mnie. Ostatecznie zdecydowałam się na Fabrykę Siły i dzięki ich diecie udało się wreszcie schudnąć. Swoją historię opisałam tutaj na blogu http://twojafitmotywacja....abryki-siy.html jakby ktoś chciał poczytać.

Pawel 
Administrator

Wysłany: Sob Gru 05, 2020 3:21 pm   

Test

szater 

Wysłany: Sro Kwi 07, 2021 7:23 pm   

byłam jakis czas,nic z tego nie wynikło,odpusciłam :razz:

Odpowiedz do tematu