Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
bez tematu
Autor Wiadomość
ewa49 

Wysłany: Nie Lut 15, 2009 4:33 pm   bez tematu

Jeszcze bym popisala ale kompletnie sie tu gubie i za kazdym razem nie wiem czy dobrze klikam i czy wiadomosc dojdzie. Musze nad tym popracowac. Jeszcze raz potwierdzam ,ze przynajmniej w moim przypadku glowną przyczyną choroby był stres.Urwane lusterko w samochodzie moze byc powodem do zlosci ale lusterko sie wstawi i po problemie. Mnie chodzi o klopoty dlugotrwale na ktorych rozwiazanie czesto nie mamy wplywu albo wydaje nam sie ,ze sa nie do rozwiazania. Ale wlasciwie macie racje,ze tak jak na luszczyce kazdemu pomaga co innego tak tez przyczyna u kazdego moze byc inna.

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Lut 15, 2009 4:46 pm   Re: bez tematu

[ojj...to pisanie o lusterku bylo w formie zartu.. kicham to lusterko.. chodzilo mi o to z e po prostu trudno jest w naszym codziennym zyciu unikac stresu..no bo jak nie stresowac sie kiedy zyje sie od 1-go do 1-go i trudno koniec z koncem zwiazac a tu na kazdym kroku ktos powtarza ze najwazniejsz e top nie stresowac sie..prawda?...choc sam tez to powtarzam czesto:D:D:D:

ewa49 

Wysłany: Nie Lut 15, 2009 5:01 pm   odp.

Alez oczywiscie ze to byl zart. Jesli urazilam to przepraszam. Po prostu rozne rzeczy Nas denerwują.Jedne sprawy rozwiazujemy szybko a drugie ciągną sie zbyt dlugo.

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Lut 15, 2009 5:04 pm   Re: odp.

[cooos ty..ja tak szybko sie nie brazam:D:DD:

ewa49 

Wysłany: Nie Lut 15, 2009 5:13 pm   odp.2

To ciesze sie ze nikogo nie urazilam bo czasem predzej mowie niz mysle.Narazie zegnam wszystkich.

Odpowiedz do tematu