Witamy nowe osoby, które dołączają do naszej wielkiej rodziny Szkoda tylko, że taki powiedziałbym niezbyt przyjemny aspekt naszego życia nas łączy. No ale w grupie raźniej i łatwiej
Witajcie serdecznie. Ja mie mam bardzo duzej wiedzy na temat leczenia ale bywam tutaj i byc moze komus uda mi sie pomoc. Mnie bardzo "stawia na nogi" czytanie osob obecnych tutaj,ich dobroc i chęc pomocy . Podobno wszystko zaczyna sie od glowy i dlatego w naszej chorobie bardzo wazne jest zyczliwe slowo.
akinom
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 10:24 am
witam wszystkich! choruje na ł chyba od zawsze ale od trzech lat wiem o tym.Zmiany które miałam wcześniej były barzo malutkie i schodziły samoistnie.Niestety najwięcej plam mam na twarzy ,bardzo zaszkodziła mi dermatolog zapisując same sterydy.Obecnie staram sie nie smarować sterydami ale marne wyniki
Witam wszystkich Mam 21 lat a od 7 lat zwalczam te chorobsko Na poczatku nie bylo tak zle, gdyz "Ł" mialem tylko na glowie ale dzieki kardiologowi, ktory przepisal mi leki nasilajace chorobe terz jestem caly w krostach ;( Fajnie jest dolaczyc do Waszej spolecznosci pozdrawiam Artek
Witam serdecznie. Mam na imię Beata, mam 34 lata. Szczególnie interesuję się akwarystyką (przynajmniej do tej pory, mam nadzieję że choroba tego nie zmieni), moją pasją są również owczarki niemieckie. O chorobie dowiedziałam się dziś i na razie nie umiem zaakceptować tego faktu. Cieszę się, że będę mogła poznać tu ludzi, którzy pomogą mi żyć z tą chorobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum