Wysłany: Czw Mar 12, 2009 10:07 pm ankieta, proszę o pomoc :)
witam
najpierw formalnie:
Jestem studentką pedagogiki zdrowia i psychologii klinicznej na Uniwersytecie Śląskim. Celem mojej ankiety jest pomiar jakości życia osób z problemami dermatologicznymi, oraz zdobycie wiedzy na temat spostrzegania przez nie własnego ciała. Proszę odpowiedzieć na każde pytanie. Nie ma odpowiedzi dobrych ani złych. Ale każda jest dla mnie bardzo ważna i cenna. Jeżeli nie są Państwo pewni, którą z odpowiedzi zaznaczyć, proszę wybrać pierwszą odpowiedź, o której Państwo pomyśleli czytając pytanie. Wypełnienie ankiety nie zajmie Państwu dłużej niż 10 minut. Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane przeze mnie wyłącznie w celach naukowych w mojej pracy magisterskiej : "Jakość życia i spostrzeganie własnego ciała u osób z problemami dermatologicznymi."
Serdecznie dziękuję za poświęcony mi czas i wypełnienie ankiety!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum