Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
ankieta, proszę o pomoc :)
Autor Wiadomość
liferace 

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 10:07 pm   ankieta, proszę o pomoc :)

witam :)

najpierw formalnie:

Jestem studentką pedagogiki zdrowia i psychologii klinicznej na Uniwersytecie Śląskim. Celem mojej ankiety jest pomiar jakości życia osób z problemami dermatologicznymi, oraz zdobycie wiedzy na temat spostrzegania przez nie własnego ciała. Proszę odpowiedzieć na każde pytanie. Nie ma odpowiedzi dobrych ani złych. Ale każda jest dla mnie bardzo ważna i cenna. Jeżeli nie są Państwo pewni, którą z odpowiedzi zaznaczyć, proszę wybrać pierwszą odpowiedź, o której Państwo pomyśleli czytając pytanie. Wypełnienie ankiety nie zajmie Państwu dłużej niż 10 minut. Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane przeze mnie wyłącznie w celach naukowych w mojej pracy magisterskiej : "Jakość życia i spostrzeganie własnego ciała u osób z problemami dermatologicznymi."

Serdecznie dziękuję za poświęcony mi czas i wypełnienie ankiety!

link:

http://www.ankietka.pl/su...logicznymi.html

a tak mniej formalnie, to dzięki wszystkim, którzy poświęcą mi chwilę :mrgreen: będę ogromnie wdzięczna, mile widziane uwagi, jeśli ktoś jakieś ma.. pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu