Dobra, możecie się posmiać. Od pewnego czasu przyglądam sie pewnemu wiaderku w stajni. Ów wiaderko zawiera Czysty dziegieć. ....
Zamelduję Wam kiedy przestanę sie przyglądać i zanurkuje łapami w tym wiadrze. Skoro mojej kochanej koninie pomaga na kopyta, to mnie pomoze na ręce
Z innej beczki. Wczoraj miałam fazę na eksperymenty. Łapał mnie dołek i stwierdziłam, że coś z tym trzeba zrobić. Moja mama ma uczulenie na chrom i nikiel. W domu są różne maści - i te wymieniane na forum i inne. Stwierdziłam, że co mi zależy, i nałożyłam w różnych miejscach wszystkie maści na próbę. Wygrała maść o nazwieMupirox (na gronkowca), bo zagoiła ranki.
Dobra, idę lulu, bo już pierdoły mi się w głowie trzymają.
Dotka walcz, będę trzymał za Ciebie kciuki:)A i może nawet podpisik złoże jak będzie trzeba:)
To na prawdę jest chamstwo że dobry lek wycofują z produkcji!
W sumie go nie stosowałem ale na ostatniej wizycie moja P.dermatolog kazała mi znaleźć ten lek:)Mówiła że mają go w Ostrowie Wlkp. - taaaaaaaaa ale chyba go mieli pare lat temu
bo podzwoniłem po aptekach i nikt nie ma!I nawet w Poznaniu nie ma bo ostatnio ktoś z rodzinki się tam pytał, i tam jeden koleś powiedział że leku już nie produkują!
I czytając dzisiejsze posty tylko utwierdziłem się w tym przekonaniu!I dupa
A koleżanka może zdradzi jakie ma pomysły? na poruszenie tego przedsiębiorstwa?:)
A może przyjmiemy się w tej fabryce i sami sobie będziemy produkować ten lek
Dragonnia opisz jak działa lek i czy pomaga:) a kupienie przez Ciebie tych dwóch buteleczek to był czysty fuks po prostu któraś apteka miała jeszcze leki na stanie ale już nie będzie mieć jeżeli zakończyli go produkować
Ale podziwiam za pomysł z kupnem leku
_________________ Nie ma ludzi zdrowych..........są nie zdiagnozowani....:)
he, he to był akt desperacji. Co u mnie? Delatar na noc, maść z nagitka na dzień i jako forma natłuszczacza rąk. Jak juz wspomniałam w innych wątkach, łapki praktycznie zaleczone. Nie wiem ile to potrwa: tydzień, miesiąc, rok? Ale warto było uderzyć do obcej osoby i zrobić taką akcję. Podobno jeszcze Delatar mają w Ostravie w Czechach. Znajdź osobe, która Ci to kupi i wyslij receptę. Możliwe, ze jeszcze zapas jest.
a mnie delatar zawsze szkodził i to jest dowód na to, że nie ma sie co sugerować tym,że jakieś specyfiki pomagają tobie to i mnie pomogą. każda skóra inaczej reaguje.
No oczywiście to co jednemu pomaga innemu może nie pomagać lub zaszkodzić. Ale z ogólnych informacji o składzie delataru, wnioskuję że na mnie by zadziałał odpowiednio.
Słuchajcie,znalazłam na innym forum to ogłoszenie.Delatar to świetna maść,skuteczna,bez sterydów.Może ktoś będzie zainteresowany,bo w Polsce niestety jest niedostępna:::
Autor: ROKOM (83.1.132.---)
Data: 12 sty 2010 - 12:22:47
POZOSTAŁO MI 11 SZT DELATARU KUPIONEGO LATEM 2009 ROKU W CZECHACH ODSTAPIE
Słuchajcie,znalazłam na innym forum to ogłoszenie.Delatar to świetna maść,skuteczna,bez sterydów.Może ktoś będzie zainteresowany,bo w Polsce niestety jest niedostępna:::
Autor: ROKOM (83.1.132.---)
Data: 12 sty 2010 - 12:22:47
POZOSTAŁO MI 11 SZT DELATARU KUPIONEGO LATEM 2009 ROKU W CZECHACH ODSTAPIE
Post może byc już nieaktualny, ale może ktoś z Was ma jeszcze zapas Delataru albo info jak go zdobyć. najlepsze efekty zauważyłam właśnie po Delatarze. Moja łuszczyca jest wyjątkowo wrażliwa na słońce a jestem w okresie wysiewu.
Dzięki z góry za jakąkolwiek informację
Z Delatarem ciężko będzie. A może spróbujesz Cocois? Też jest na bazie dziegciu, bez recepty i wciąż dostępny Piszesz, że słońca na Ciebie działa - rozumiem w pozytywnym słowa znaczeniu - to na słoneczko zapraszam Taka piękna pogoda, dodatkowo dziegieć bardziej uczula na słońce.
na pewno będzie ciężko dostać gdzieś Delatar, w Poznaniu nie ma, obdzwoniłam wszystkie apteki i hurtownie, powiedzieli nawet ze w Polsce został wycofany
w Pzn nie ma ja juz rok temu kupilam 2 tubki w jednej aptece,
i tak musialam godzine jechac pociagiem ale zdobylam
delatar to jedyny lek co mi pomagal na to paskudztwo, mam luszczyce juz tylko na glowie ale i tak ciezko jest glownie jak sie idzie do fryzjera
dzieKi Bogu na ciele juz nie mam, odpukac ale co bedzie jak wroci a masci nie ma?
swoja droga to dosc dziwne ze najlepsze i najtansze leki sa wycofywane zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum