Wysłany: Wto Mar 03, 2009 9:26 am Leczenie łuszczycy w Izraelu
Mam pytanko do wszystkich użytkowników tego portalu. Czy ktokolwiek posiada jakieś wiadomości odnośnie leczenie w Izraelu. szukam informacji dotyczących kosztów tego leczenia i oczywiście o jego skuteczności. Bede wdzieczna jesli ktokolwiek sie odezwie w tej sprawie. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Ulka
_________________ Jesli chce kotos pogadać i nawiązać miła znajomość to prosze o kontakt. Pozdrowionka i uściski
Witam ja słyszałem że w Izraelu wystarczy pobyt nad morzem martwym i kąpiele. Mój dermatolog powiedział mi ze 2 osoby z mojego miasta zaleczyły chorobę na ładnych kilka lat po takim pobycie nad morzem martwym.
Co do leczenia łuszczycy w Izraelu to chyba odechcialo mi sie juz tam jechac. Na chwile obecna udalo mi sie zaleczyc ta przypadlosc. Stosowałam masc Cloboderm i wszystko co mialam zeszlo mi zupełnie. Wiem ze jest to jeden z silniejszych sterydow ale zdecydowalam sie na niego i nie żałuje. Masc ta kupuje sie w aptece ale jest ona na receptę wiec konieczny jest kontakt z lekarzem. Jeśli zdecyduje sie ktos na nią zachęcam do wyrażenia swojej opinii na jej temat. Pozdrawiam wszystkich gorąco. Ula
_________________ Jesli chce kotos pogadać i nawiązać miła znajomość to prosze o kontakt. Pozdrowionka i uściski
ja chętnie pojechałabym nad to Morze swoją drogą osobiście nie chcę stosować żadnych sterydów. mam już uraz po dermovate. miałam kilka plamek, 'lekarz' mi to przepisal i nieźle mnie po tym wysypało :/
_________________ Do pewnych spraw nie można już powracać,
trzeba spuścić głowę,
poczuć moralnego kaca...
Witaj dziecinka84 ja uzywałem tej maści to uwierz mi miałem 2 lata wakacji z głowy tak mnie to wysypało że aż wstydziłem sie wyjść na dwór ja bym Ci odradzał sterydy bo to jest zaleczenie na kilka dni.
jeśli nie wyjazd nad morze martwe, to ja bym Wam radziła sięgnąć po kosmetyki na bazie minerałów z Morza Martwego. może słyszeliście np. o solach i błocie.
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 12:48 am
Witam Serdecznie,
Nad Morzem Martwym byłem już 4 razy. Jest to najskuteczniejsza metoda leczenie bez użycia sterydów itd. Jeśli ktoś będzie miał pytania oraz potrzebował pomocy w zorganizowaniu wyjazdu proszę pisać na e-maila zeed_pl@hotmail.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum