Wysłany: Sob Mar 28, 2009 2:40 pm Czy możliwe, że od lampy łzawią oczy?
witam, wczoraj naświetlałam się lampą, nie ubrałam okularów, ale nie patrzyłam na nią raczej, oczy miałam zamknięte, ale dzisiaj rano jak sie obudziłam nie moglam otworzyc oczu. łzawie. łzawie. łzawie. nie wiem czy to jest od lampy ?
_________________ Do pewnych spraw nie można już powracać,
trzeba spuścić głowę,
poczuć moralnego kaca...
MOzliwe, że od lampy lub dopadla Cię jakas alergia, zaczyna sie wiosna , pylenie. Ale podczas naswietlania raczej nie zapominaj o okularach, a na łzawianie oczu dobre sa krople do oczu POLCROM ( chyba dobrze napisalam) ale w aptece Ci powiedza napewno.
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 12:46 am Re: Czy możliwe, że od lampy łzawią oczy?
nynunia napisał/a:
witam, wczoraj naświetlałam się lampą, nie ubrałam okularów, ale nie patrzyłam na nią raczej, oczy miałam zamknięte, ale dzisiaj rano jak sie obudziłam nie moglam otworzyc oczu. łzawie. łzawie. łzawie. nie wiem czy to jest od lampy ?
Długo się nad tym tematem zastanawiałem i myślę że mogło dojść do naświetlenia oczu. I że to właśnie od lampy.Bardzo podobne są objawy u spawaczy gdy ci zaniedbają specjalnych masek. Te okulary jednak bardzo ważne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum