Wysłany: Wto Lip 11, 2006 12:29 am Cele FAQ i zasady pisania w tym dziale
By wprowadzić troszkę porządku chciałbym ustalić czym kierowałem się i jak według mnie powinien wyglądać ten dział. Wszelkie uwagi, sugestie i pomysły nie tylko mile widziane ale wręcz konieczne.
W FAQ każdy temat powinien obejmować jedno zagadnienie - konkretne pytanie oraz odpowiedź na nie. Dzięki temu unikniemy bałaganu i chaosu w tematach.
Zakładając nowy temat:
Jeśli chcesz o coś zapytać:
-upewnij się, że nie ma odpowiedzi w istniejących już tematach ręcznie przeszukując forum lub korzystając z wyszukiwarki http://luszczyca.info/search.php
-zakładając temat sformułuj go tak by był czytelny i zrozumiały
Opisując nowe zagadnienie poświęc troszkę czasu na czytelne i zrozumiałe swojej wypowiedzi, jeśli korzystasz z artykułów zawartych w internecie podaj źródło. Sprawdź wiadomość pod względem pisowni.
W tematach w FAQ piszemy tylko w sprawie zawartej nazwie tematu.
Nie wiem czy zadaje to pytanie w odpowiedniej czesci forum. A wiec od kilku dni wchodząc na forum musze sie logowac i kiedy pisze odpowiedz tez musze podac nick i haslo. Do tej pory nie mialam z tym problemow. Za pierwszym razem zapomnialam hasla i musialam przekopac swoje notatki. Teraz to robie ,ale czy jest to konieczne?
Dzieki ,ale robie to ostatnio wiele razy. Wpisuje nazwe uzytkownika,potem wpisuje haslo.robie ptaszka przy opcji "zaloguj mnie automatycznie przy kazdej wizycie".Powinno mnie logowac automatycznie a nie loguje.Moze jakos mu ...przejdzie i wroci do normy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum