TeenAngel surowka z jablek i marchewki - pychotka:)))))))
Zgadzam się Ewo Pyszności
Ewaa też prawda, mój doktor powiedział, że nie ma potrzeby odmawiać sobie wszystkiego, ale najlepiej przestrzegać diety śródziemnomorskiej, jak przyjdzie na coś głębsza ochota, to w małych ilościach, ale nie wolno pić alkoholu i palić fajek-tego zabronił kategorycznie. Ostatnie 2 imprezy przeszły pod znakiem soków, ale w sumie wcale nie jest mi z tym źle, bo doskonale bawię się bez alko. Szkoda mi tylko, że toasty wznosiłam piciem bez bąbelków...
_________________ "Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry."
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 12:24 pm
Ach te twoje argumenty... naprawde jestem pod wrazeniem ps. czytaj ze zrozumieniem, ta "dieta" a raczej glodowka jest jednorazowa wiec co to za porownanie, a nasz organizm gdyby wiedzial czego nam trzeba to nie mielibysmy chorob, wiec troche pomysl zanim napiszesz, bo przez takie lekcewazace komentarze ktos moze nie sprobowac i sie nie
wyleczyc dzieki tobie.[/quote]
Oj jak ostro!Nie trzeba skakac sobie do gardeł aby wykazać swoje racje.Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie.Bądzmy dla siebie mili.A tak na marginesie organizm to wspaniała maszyneria to cywilizacja zabija w nas instynkt samozachowawczy.Dziecko jak jest małe a potrzebuje jego organizm wapna to nie gryzie kaloryfera tylko dłubie ścianę,choć nikt mu tego nie powiedział.Czasem mamy ochotę na marchewkę,kiszoną kapustę lub coś innego to organizm daje znać że ma braki.Nasz organizm wie co mu potrzeba a choroby to efekt nie słuchania organizmu,odejscia od naturalnego żywienia w stronę chemii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum