Wysłany: Nie Gru 21, 2008 12:56 am Krem KARTALIN - nowość!
Witamy!
Chcielibyśmy zaproponować Państwu krem KARTALIN, nowość na polskim rynku. Oparty na całkowicie naturalnej, opatentowanej recepturze, nie zawiera hormonów, nie wywołuje skutków ubocznych. Jego skład to m.in. ziele uczepu trójlistnego, rumianek, olejek lawendowy i eukaliptusowy, miód i inne.
Zapraszamy na stronę www.bioarp.pl w celu zapoznania się z konkretnymi informacjami i ew. dokonania wyboru. Istnieje już możliwość składania zamówień, będą one jednak realizowane od 5-ego stycznia.
Będziemy wdzięczni, jeśli ktoś z Państwa miał do czynienia z KARTALINEM (znanym dotąd jedynie na Wschodzie) i podzieli się z nami swoimi z nim doświadczeniami. Zapraszamy również do kontaktu, celem uzyskania informacji, czy też rozwiania wszelkich wątpliwości.
Kartalin pomógł już wielu osobom. Od 9 lat pomaga chorym na łuszczyce w Rosji i pozostałych państwach byłego ZSRR. Firma, która opracowała formułę kremu Kartalin nie jest koncernem farmaceutycznym. Nie posiada wielkich środków na reklamę. Opinie wystawiają temu produktowi zadowoleni użytkownicy. A takich jest coraz więcej. W Polsce Kartalin jest stosowany od stycznia 2009 roku. W lutym podjelismy współpracę ze Stowarzyszeniem Chorych na Łuszczyce w Lublinie. 20 osób otrzymało Kartalin. Te osoby, które miały wysyp zastosowały Kartalin i konsekwentnie przedłużały kurację aż do zaniku objawów. Wystawiły Kartalinowi bardzo wysoka ocenę - link- zakładka Aktualności.http://luszczycalublin.republika.pl/ W ich wieloletniej walce z łuszczycą Kartalin był pierwszym praparatem o tak wysokiej skuteczności. Następne osoby, które są w trakcie kuracji wystawią ocenę zapewne z końcem maja. Poza chorymi w Lublinie mamy już wiele osób z innych miast, które "zaryzykowały":); zastosowały Kartalin i są juz czyste. Jesteśmy szczęśliwi że możemy pomóc w walce z łuszczycą.Cena 1 opakowania to 99 zł (już z Vat-em). Osoby zainteresowane prosimy o zajrzenie na naszą strone www.bioarp.pl. PS W maju zaproponujemy Państwu nowe produkty wspomagające pielęgnację chorej skóry, (produkcji rosyjskiej) oparte na dziegciu brzozowym - mydło w kostce, szampon, mydło syberyjskie w paście z 37 ziołami (tradycyjna receptura). Pozdrawiamy wiosennie, BIOARP.
Dosyć zachęcające są przedstawione badania. A cena nie jest w sumie taka wygórowana, niewiele droższa od tego co teraz stosuję. Z tym, że mi to pomaga, więc na razie nie zrezygnuję z tego.
No ale jak będzie mydło dziegciowe to na pewno kupię Bo szukałem tego, ale nie mogłem nigdzie znaleźć (chyba, że słabo szukałem).
Jest na allegro ale czy na pewno to jest to to nie wiem bo była już maść chińska i zawierała steryd ale ja już też się zastanawiałam nad kupnem tego mydła.
Fakt słabo szukałem, bo nie chciało mi się na allegro. Szukałem jakiejś apteki internetowej, wtedy wszystko za jednym zamachem dostaje no i transport szybki, co jest ważne gdy kończą się maści itp.
Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 6:06 pm
Witam! Ja zakupiłam ten krem w piątek.Jestem bardzo zadowolona.Choć cena wyadawała mi się dość wysoka to zaryzykowałam.
Na Forum jestem od niedawna i Witając się z Wami pokazałam fotki czyli rezultaty po paru dniach stosowania.
Pozdrawiam Wszystkich-Ewa
gość [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:38 am
jarekzet napisał/a:
Czy ktoś z forumowiczów stosował ten specyfik i może przedstawić nam swoją opinię na jego temat? Piszcie!
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:59 pm
ja se tez zakupilem jedno opakowanie do tego ziolka no i powiem tak po kilku dniach super splaszczylo sie troche przybledlo ale teraz cos stanelo w miejscu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 12:10 pm
[Od 15 maja również stosuję Kartalin.Miałam mało zmian łuszczycowych(byłam po leczeniu cygnoliną).Poczatkowo wystapił silny świąd i wysypka,smarowane częsci były zaognione.Po około dwóch dniach,uspokoiło się.Stosuję Kartalin raz dziennie(ze względu na moją pracę a jego "zapach".Zmiany ustępują powoli.Różnica jest widoczna gołym okiem.Zostanę narazie na jednym opakowaniu.Gdy kiedykolwiek będę miała duży wysyp to napewno sięgnę po Kartalin
Szczerze polecam Kartalin !!! Efekty sa znakomite. Moj tata podleczyl sie nim bardzo a teraz stosuje go juz tylko 2 razy w tygodniu co pozwala mu utzrymac skore w jak najlepszym porzadku. Niedowiarkom polecam najpierw kupić Kartalin a potem oceniać. Pozdrowienia dla firmy bioarp
gość [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 8:13 am
A ja polecam 'niedowiarkom' zwracanie bacznej uwagi na to co jedzą.
Ostawienie z codziennego menu tego co szkodzi, przynosi znakomite rezultaty - i to bez nakładów finansowych na przeróżne wynalazki.
Praktykowane od 2 lata 8 miesięcy. Tak więc jest wybór.
BIOARP Gość
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 8:41 pm Kartalin
KARTALIN - aktywny preparat oparty na naturalnych składnikach,
stosowany w pielęgnacji skóry dotkniętej zmianami łuszczycowymi, egzemą, w niektórych postaciach atopowego zapalenia skóry, uczuleniowym zapaleniu skóry.
Efekty działania:
• całkowity zanik lub znaczna redukcja łuszczenia skóry
• usunięcie zrogowaceń
• łagodzenie zmian zapalnych
• ulga dla podrażnionej i suchej skóry
• długa remisja
• POTWIERDZONA SKUTECZNOŚĆ
• nie zawiera hormonów
• nie powoduje atrofii skóry
• nie wywołuje skutków ubocznych typowych dla maści hormonalnych
• nie jest toksyczny
• Skuteczna terapia w warunkach domowych
• naturalna baza, naturalne składniki aktywne
Kartalin od lutego 2009 roku stosują członkowie Stowarzyszenia Osób Chorych na Łuszczycę w Lublinie. Stowarzyszenie wydało pozytywną opinię na temat skuteczności preparatu.95% osób uzyskało znaczną redukcję lub całkowity zanik objawów łuszczycy.
Wyłączny dystrybutor BIOARP Świdnik – Polska
Kontakt: bioarp@bioarp.pl, Tel. 602 353463
Produkty można zamówić w sklepie internetowym www.bioarp.pl lub pod nr telefonu 602 35 34 63, 793 949 441.
Pozdrawiamy wszystkich, którzy nam zaufali i na długi czas poskromili Panią Ł stosując Kartalin. Otrzymujemy od Państwa wiele miłych opini na temat oferowanych przez nas produktów. Szczególnie dziękujemy wspaniałej grupie osób ze Stowarzyszenia w Lublinie. Kartalin został przez nich wpisany na listę najbardziej skutecznych preparatów przeciw objawom łuszczycy. Pani Ewa, Ania, Pan Zbyszek i wielu innych już od wiosny cieszy się remisją. Zapraszamy do naszego sklepu www.bioarp.pl. Polecamy znakomite szampony na bazie roślinnych środków pieniących i dziegciu, mydło czarne syberyjskie, mydło dziegciowe. Jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia wejdą do sprzedaży nowe produkty spełniające naszą maksymę - BIOARP - NATURALNA OCHRONA SKÓRY
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 9:26 pm
Nie wiem czy dobrze szukam na tej ich stronce internetowej, ale ja nie znalazłem tego leku w ich spisie, który państwo tu reklamujecie jako produkt skuteczny:
http://www.luszczycalublin.republika.pl/
Gość
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 6:35 pm
daro napisał/a:
Nie wiem czy dobrze szukam na tej ich stronce internetowej, ale ja nie znalazłem tego leku w ich spisie, który państwo tu reklamujecie jako produkt skuteczny:
http://www.luszczycalublin.republika.pl/
Po 10 miesiącach stosowania Kartalina uzyskaliśmy pozytywną opinię członków Stowarzyszenia Osób Chorych na Łuszczycę z Lublina. Szczegółowy opis efektów stosowania kremu Kartalin pojawi się niebawem na stronie stowarzyszenia. Pozdrawiamy BIOARP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum