Dodałem ankietę, sprawdzimy tę teorię, ale jestem przekonany, że przy większej ilości głosów rozłoży się po równo czyli po 8,33% na każdy znak zodiaku z małym błędem statystycznym
Proszę aby osoby, których nie dotyczy dolegliwość będąca tematem tego forum nie brały udziału w głosowaniu.
Mogło by to być prawdopodobnie pierwsze badanie tego typu przeprowadzone na tak dużej ilości badanych jeśli będą chętni do głosowania więc proszę o nierobienie sobie żartów i głosowania na inny znak zodiaku niż ten który wiąże się z datą urodzenia
Dziękuję za pozdrowienia Pawle Administratorze Pozdrawiam również cieplutko i miłego weekendu życzę z dużą ilością słonka-dla wszystkich chorych i zdrowych
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 8:06 pm
GwiazdaDisco napisał/a:
A ja mam grupę krwi 0 Rh - po tatusiu I urodziłam się we wtorek, to chyba powinnam być pracująca czy jakoś tak a ja taki straszny leniuch jestem
No to uważaj w przyszłości na to rh (-), a przede wszystkim jak będziesz planowała rodzinę.
Chodzi mi o konflikt, ale przeważnie przy 1 dziecku nie występuje, ale w dzisiejszych czasach są badania, które wskazują czy konflikt występuje czy nie
Moja żona ma grupę rh (-) ale AB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum