Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:15 am
Dziękuję.Wszystko byłoby dobrze gdyby ten program był w języku polskim.
Bo mam problem ze wstawieniem fotki do edycji.
Ps.Nie pokazuj języka,bo Ci krowa nasika.
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:17 am
Looknij, bo po lewej stronie - programy w tej kategorii - masz cały 'zastęp' rożnych programów podobnego przeznaczenia.
Są i w j. polskim
Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:54 am
Zainstalowałam Gimp 2.6.6.
Jeszcze raz Dzięki.
Jestem siwa blondinka i chyba na tamtym forum wysłałam Ci kiedys nie te fotki co trzeba-Sorry.
Ps.Czy na tym programie można edytować swoje fotki,bo jeszcze nie doszłam do tego.
Czas nagli-bo obiad jeszcze nie uszykowany.
Pozdrowienia!
Czy jest mozliwosc ukrycia informnacji jakiej przeglądarki i jakiego systemu operacyjnego używam?
Pozdrawiam
Kiedyś, jak korzystałem z KDE, to używałem domyślnej przeglądarki Konqueror.
Można w niej było - przez zaptaszkowanie - ukryć, bądź wysyłać dowolne, nawet wymyślone informacje na temat samej przeglądarki oraz wielu szczegółów systemu.
Jest prowadzony projekt dla Windowsów - nieco jakby ociężale - ale z opinii użytkowników wynika, że jeszcze niezbyt dobrze w nim (Windowsie) się sprawuje.
W Linuksie nie narzekałem. http://windows.kde.org/
gość [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 6:32 pm
A jak mnie teraz widać ?
gość [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 6:33 pm
A teraz jedna ze 'sztuczek' tej przeglądareczki ...
czesc Mirush ja widze przy Twoim pierwszym poscie dzisiaj( niezrozumialym niestety dla mnie) trojkatny pomaranczowy znaczek i logo FF,Przy drugim poscie logo chyba linuxa glowe pingwina i szarą literke k, przy trzecim niebieski znaczek ze znakiem zapytania i znowu literke k, a przy czwartym znowu trojkątny,pomaranczowy znaczek i logo FF
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum