Jestem z Torunia.Z naszą "przyjciółka"Ł. znamy sie juz pewnie z 15lat,ale jak na razie ona wygrywa.Mam propozycje Zebysmy wymieniali się informacjami,poznawali.bo coś tu pusto w naszych okolicach.Wiec zapraszam.
siemeczka..z tej strony grudziadz na lini..zyje w konkubinacie z luszczyca od 28 lat..raz wygrywa ona raz ja..ale mimo wszystko nie daje sie..zrobcie to samo..jak panna sie wychyli..to po lbie ja
witam serdecznie!
jestem tu po raz pierwszy,moja "przygoda z łuszczycą zaczęłasię w czerwcu ubiegłego roku i spadła na mnie niczym grom z jasnego nieba,żeby na starość nabawić się jeszcze łuszczycy,to treba mieć cholernego farta,nie uważacie?szukam pokrewnych dusz,które zmagają sie z tym dziadostwem i mają jakieś doświadczenia.
Podobno pierwszy wysyp po 40-ce to bardzo łagodna odmiana ł. Także głowa do góry i pomyśl sobie że bardzo długo bylaś "czysta". U mnie objawiła sie w wieku 17 lat,a więc najtrudniejszy wiek w życiu człowieka
Pozdrawiam
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 7:22 pm
Witam wszystkich
Pochodzę z Torunia,ale obecnie mieszkam w Aleksandrowie Kujawskim.Choruję na łuszczycę 20 lat,niestety ona wciąż górą-dopadła nawet moich stawów
bt37..spokojnie..moja tez siedzi juz w stawach..i nie tylko..ale to nie koniec swiata..zycie mimo wszystko jest wciaz piekne..choc to cholerstwo czasem za bardzo dokucza:D:D:D ale cooo tam..do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic..
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 11:17 pm
Stary łuszczyku przyzwyczaiłam się do wielu rzeczy,nauczyłam się nawet żyć z tą paskudą,chociaż to niełatwe.Ale nie podoba mi się,że jest taka wścibska i wchodzi,gdzie jej nie proszą .Pozdrawiam serdecznie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 6:22 pm
stary luszczyk napisał/a:
ale pozdrawiasz mnie? czy te wscibska cholere?:D:D:D:
Beatka na bank pozdrawia Ciebie!
Mieszkam w Zielonej Górze,ciekawa jestem czy ktokolwiek widział,ktokolwiek wie coś o jakichkolwiek duszach z okolic Lubuskiego?!Może sie okazać że jesteśmy jedynym woj.wolnym od paskudy.Oczywiscie pomimo że wszyscy zdrowi ja muszę chorować!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:50 pm
Ciebie Stary łuszczyku pozdrawiam. Tej diablicy lepiej nie pozdrawiać,i tak jest trudnym "lokatorem",a gdyby ją jeszcze pozdrawiać to dopiero by się zaczęła panoszyć
Krysiu dla Ciebie buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum