a ja bym sie przeszla na jakies weselisko, byle nie swoje na dzien dzisiejszy
zawsze bylam dobrym strategiem tylko z luszczyca nie wyszlo
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Właśnie wróciłam z nad morza, pogoda była super, morze ciepłe ok. 25 C. Opalałam się, kąpałam i chyba nikt nie zwracał na moje kropki nadmiernej uwagi, a moja ł. trochę złagodniała.
tak 3mac Monia:)
u mnie sie pogoda zrobila beznadziejna a juz myslalam, ze tez sobie pojade nad morze bo mam czwartek i piatek wolny, a tu chyba nici z tego
jak to wesele bez chajtania???
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Ja nie będe wybredny. Mogą mnie zaprosić nawet na stype Byle by zabawa była przednia Bo jak mawiają "Co to jest: Cztery wesela i pogrzeb? Pięć razy to samo"
_________________ For The Blackwind Fire And Steel
he he he dobre
tez lubie weseliska, mozna sie fajnie pobawic inaczej niz na dyskotece
/F.Nietzsche/
he he
tylko wlasnie w tym problem, ze kazdy chcialby sie przejsc na wesele, ale nie na swoje
/F.Nietzsche/
No wlaśnie no ale moze jednak jakas para sie znajdzie która jednak jakies weselisko wyprawi a zreszta wiekszośc kobietek jakie znam własnie chcą brac slub tylko gorzej z namówieniem faceta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum